Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Online Master Programmer i Bioinformatikk 2023/2024

2 Online Master Programmer i Bioinformatikk 2023/2024

Oversikt

En mastergrads gir en lærer å studere et emne i dybde for en periode på ett til tre år, ofte arbeider tett med professorer. Formatet av programmet kan inneholde en kombinasjon av klasserominstruksjon, forskning og laboratoriearbeid.

Hva er en Master i Bioinformatikk? Denne disiplinen utforsker forholdet mellom moderne datateknologi og biologiske fag, noe som resulterer i ny innsikt i studiet av gener og andre systemer. Studentene lærer ofte hvordan man analyserer DNA-materiale, bryter sammen strukturen av proteiner og forstår statistiske mønstre. De er ofte pålagt å ha en solid bakgrunn i biologi, kjemi og matematikk. Nødvendige klasser kan omfatte avansert biologi, avansert kjemi, datasystemer og beregningsmetikk.

Enkeltpersoner utvikler vanligvis avanserte problemløsende ferdigheter, samt evnen til å jobbe med en rekke dataprogrammer, høyt nivå ferdigheter som ofte er etterspurt på arbeidsplassen. De kan også forbedre sin evne til å jobbe selvstendig, en verdifull ferdighet på mange områder av livet.

Kostnaden for en mastergrad i bioinformatikk er avhengig av faktorer som hvilket universitet som er valgt, studieland og mengden laboratoriearbeid. For mer informasjon, bør potensielle studenter direkte kontakte sin skole av interesse for informasjon om stipend og økonomisk hjelp.

En person som oppgraderer med en mastergrad på dette feltet har mange karrieremuligheter tilgjengelig for ham eller henne. De kan finne sysselsetting med private selskaper og entreprenørbedrifter samt med offentlige etater og medisinske fasiliteter. Spesifikke jobbtitler tilgjengelig kan omfatte biolog, apotek, ledende forsker, kjemiker, programleder, dataanalytiker, dataprogrammerer, IT-analytiker og produktutvikler.

Programmer på dette feltet tilbys på universiteter i flere land over hele verden. De kan kombinere nettbasert læring med tradisjonell klasseromstudie. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • Master
 • Biovitenskap
 • Bioinformatikk
Studieretninger
 • Biovitenskap (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Beslektede studieretninger