Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 Online Master Programmer i Bedriftskontroll 2024

3 Online Master Programmer i Bedriftskontroll 2024

Oversikt

En mastergrad er vanligvis presentert for en student som har fullført avanserte kurs som fokuserer på et enkelt fagområde. På slutten av studiene anses studenten å ha mestret emnet.

Hva er en Master i Management Control? En mastergrad i styringskontroll er et program spesielt utviklet for å gi ledere og ledere mulighet til å forbedre sine ledelsesevner. Kurs kan finnes i finansiell styring, mekling og konflikthåndtering. For de som ønsker varierte studier, inkluderer klasser finans og kontroll, logistikk for kjøpsledelse, spesialisert revisjonskontroll og nød- og katastrofehåndtering. Andre mulige kurs inkluderer mat systemadministrasjon, kontroll for mote og luksus bedrifter, og trafikkledelse.

Personer som oppnår en mastergrad i styringskontroll har typisk eksepsjonelle organisatoriske ferdigheter og ypperlige kommunikasjonsevner. De er også selvdrevne, analytiske, og i stand til å konseptualisere, egenskaper som kan forbedre personlige relasjoner og gi grunnlaget for profesjonell suksess.

Å få en mastergrad i styringskontroll kan ta fra ett til tre år fordi ulike universiteter tilbyr varierende kursplaner. Etter å ha funnet en bestemt skole, start kontakt med universitetet og be om en liste over kurs og programkostnader.

Etter å ha oppnådd en mastergrad i styringskontroll, kan kandidater finne en lukrativ karriere i en av mange lederstillinger. Siden nesten alle bedrifter krever ledelse spesialister, kan karriere inkludere logistikk direktør, informasjonsansvarlig, administrator eller kontroller. Personer kan også ønske å forfølge karriere som revisorer, konsulenter eller professorer. Fordi ledelsesfeltet er et dynamisk miljø, søker regjeringene også kandidater som har en blanding av ledelsesmessige og vanskelige ferdigheter til å lede regjeringer i finanskontorer og ulike byråer, overvåke kostnadsutgifter og generelle operasjoner.

Programmer for å få en mastergrad i styringskontroll kan tas på en rekke universiteter over hele verden. For å finne ut hvilke kurs som er riktige for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • Master
 • Ledelse
 • Bedriftskontroll
Studieretninger
 • Ledelse (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat