Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Online Master Programmer i Bankvirksomhet 2023/2024

Online Master Programmer i Bankvirksomhet 2023/2024

Oversikt

Tjene din mastergrad er en ønskelig pedagogisk mål at mange studenter strebe etter å oppnå. Ved å motta denne avanserte grad studenter oppgradere med ferdigheter og kunnskap som kreves for å være en ressurs for sin arbeidsplass og en sentral aktør i utvalgte felt.

Hva er en online Master i Banking? Denne høyere grad er tildelt til studenter som fullfører kurs som kreves for å bli dyktigere innen bank og finans. Studenter ta kurs i corporate finance, e-handel, internasjonal business, investeringsanalyse, finansmarkeder, ledelsesmessige regnskap, og fusjoner og oppkjøp for å bli dyktigere i dataanalyse og økonomiske prognoser, prognoser og modeller. Gjennom løpet av studiet, studentene lære å forstå, adresse og løse reelle økonomiske problemer.

Motta en MA i Banking kan være gunstig fordi det gir studentene kunnskap og opplæring som trengs for å vurdere, administrere og redusere risiko i finansmarkedene. Bedrifter i alle bransjer trenger personer med dette økonomisk forståelse for å hjelpe dem å overleve og trives på en global skala.

Kostnaden for å tjene en mastergrad i bank kan variere for hver student og kan avhenge av faktorer som plasseringen av skolen og hvor lang tid det tar en student å fullføre sitt program. Studentene rådes til å snakke direkte med potensielle skoler for å fullt ut forstå kostnads ​​forventninger.

Personer som uteksamineres med en Master i Banking er unikt egnet for yrker innen regnskap, bank, forretninger konsultasjon, finansielle tjenester, forsikring og markedsføring.Nyutdannede kan være i stand til å arbeide i de områdene av kommersielle bank forvaltning, helsetjenester økonomistyring, og privat formuesforvaltning, eller studenter kan velge å vesken karrierer som bankanalytikere, skattmesterne, investerings offiserer, og aksjeanalytikere.

Online grad programmer lar studentene til å delta på top-notch skoler uansett hvor travelt sitt arbeid eller familieliv. For å jumpstart høyere utdanning, er det bare søke etter programmet nedenfor og kontakte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Økonomistudier
Studieretninger
  • Økonomistudier (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat