Keystone logo

2 Online Master Programmer i Miljø og energifag Bærekraftig miljø 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • Miljø og energifag
 • Bærekraftig miljø
Studieretninger
 • Miljø og energifag (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Online Master Programmer i Miljø og energifag Bærekraftig miljø

  Enten det er online eller i person, finnes masterprogrammer som et alternativ for studenter å fremme sin faglige bakgrunn. Kombinere tradisjonelle kurs med forskning, laboratoriearbeid og avhandlingspapir bygger disse programmene på ens forståelse og erfaring innenfor et valgt felt.

  Hva er en mastergrad i miljømessig bærekraft? Materialet som omfattes av dette programmet representerer anvendelser av miljøvitenskap og ingeniørfag, som potensielt dekker ulike næringer eller livsstier. Mens noen kurs involverer forelesninger og forskning på emner som biologi og økologi, fokuserer mange programmer også på samfunnstjeneste og advokatvirksomhet, politikk for bærekraftinntak og sosial rettferdighet. Studentene kan forvente å engasjere seg i real-world bærekraft innsats og jobber i feltet for å søke om sine studier.

  Å ta en mastergrad i miljømessig bærekraft utvikler verdifulle livs- og karriereferdigheter. Planlegging og prosjektledelse er kritiske, sammen med praktisk problemløsende kompetanse. Studentene får også en bredere forståelse av sine lokalsamfunn og skaper sine mellommenneskelige ferdigheter.

  Miljømessige bærekraftprogrammer er svært variable på grunn av ikke bare skolene selv, men også samfunnsorganisasjoner og bevegelser og studentens egne mål. På grunn av dette bør studentene undersøke detaljene for å vite hva de skal forvente for undervisning og andre kostnader.

  Karrieremulighetene gitt ved å fullføre en mastergrad i miljømessig bærekraft fører ofte til arbeid i offentlige etater, tenketanker og ideelle organisasjoner. Bærekraft og energikonsulenter samarbeider med bedrifter og lokalsamfunn for å implementere politikk, mens offentlige interessegrupper har til hensikt å påvirke politimenn. Gressroser aktivister samarbeider mot direkte handling i stedet, utdanner og gir samfunnsmedlemmer seg til å bli advokater selv. En bakgrunn i media kan også gi studentene mulighet til å finne arbeid som journalister eller journalister om miljøspørsmål.

  Mange skoler tilbyr masterstudier i miljømessig bærekraft, enten eksplisitt eller som et fokus for ingeniør- eller ledelsesprogrammer. Online studier kan tas for kurs, men mange programmer krever også fellesskap eller feltarbeid. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.