Keystone logo

0 Online MA Programmer i Pedagogikk Instruction Pedagogikk 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Pedagogikk
  • Instruction
Studieretninger
  • Pedagogikk (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Online MA Programmer i Pedagogikk Instruction Pedagogikk

Studenter som ønsker å videreutvikle sin utdanning på høyere nivå og studere et selvvalgt emne i dybden kan velge å melde deg på en online mastergrad programmet. Slik fjernundervisning er vanligvis tatt etter å tjene en lavere grad i et elektronisk format.

Hva er en online MA i undervisning? En grad i undervisning er laget for å hjelpe lærere utvide på sine nåværende ferdigheter og fremme sine evner. Programmer vanligvis tillate en lærer å spesialisere seg i et bestemt fagområde, som engelsk, naturfag, matematikk eller samfunnsfag, eller velg et bestemt område i utdanning for å spesialisere seg i, som ungdomsskole, spesialpedagogikk eller elementær utdanning. Fokus er ofte gitt til undervisningsmetoder og pensum utvikling. De fleste programmer har også praksisplasser og forskningsprosjekter.

Fullføre en mastergrad programmet lar en lærer for å få flere ferdigheter som kan brukes til å skifte karriere eller forskudd i en nåværende karriere.Lærerne skal lære om nye ideer og metoder de kan da tas i bruk i klasserommet.

Kostnaden for et program kan variere basert på forskjeller mellom spesialiseringer. I tillegg kostnadene varierer fra skole til skole. Studenter bør sjekke med sine utvalgte skoler for et nøyaktig kostnadsoverslag.

En mastergrad i undervisning kan hjelpe nåværende lærere videre til nye lønnsnivå eller inngå nye karrierer, inkludert høyere stillinger eller administrative roller. Nye lærere kan forberede seg til å begynne sine avanserte karrierer ved å fullføre et program. Avhengig av valgt fordypning, kan nyutdannede kunne fokusere på å lære spesifikke emner eller arbeid i forskning eller politikkutvikling. En mastergrad kan også bidra til å gjøre en lærer mer konkurransedyktig når vi leter etter en ny jobb.

Nåværende lærere eller de som håper å bli lærere kan få gode karriere fordeler fra å tjene en mastergrad i undervisning.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.