Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 10 Online Kurs Programmer i Turisme 2023

10 Online Kurs Programmer i Turisme 2023

overview

I enkelte land refererer et kurs til en enkelt faglig enhet gjennomført over en gitt tidsperiode, som et semester. På andre steder inneholder et kurs hele spekteret av klasser eller moduler som trengs for å oppnå en grad og kan ta flere år å fullføre.

Hva er et online kurs i turisme? Rundt om i verden er turistsektoren blomstrende, og dette kurset kan hjelpe elevene med å forberede seg til en vellykket karriere i bransjen. Det kan gi studentene informasjon om bedriftsledelse og økonomi; lokale, nasjonale og internasjonale lover som regulerer turisme; og daglige detaljer om arrangementsplanlegging, reiseforhandlinger, mattjeneste og annet innhold som er relevant for turisme.

Et kurs i turisme er aktuelt for både arbeidsplass og dagligliv. Kurset kan gi studentene ferdigheter i kommunikasjon, organisasjon, kundeservice og økonomistyring. Studentene kan også lære kulturell følsomhet for å navigere internasjonal turisme industrien.

Kostnader og varighet av kurs kan variere avhengig av hvor de tilbys og hvor lenge de varer. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående utgifter eller mulighet for økonomisk hjelp, ta kontakt med den akademiske institusjonen som er interessert i interessen for deg.

For de som liker å utforske nye steder og reise på havet eller himmelen, kan et nettbasert kurs i turisme åpne dører for arbeid i cruise eller flyindustrien. Dette kurset kan også gjelde for arbeid i ledelse på et turistmål, som et feriested, fornøyelsespark eller kasino. Studenter av turisme kan velge å spesialisere seg på rekreasjon, gjestfrihet og mattjenester, arrangementshåndtering eller reise.

Mellom arbeid og familieforpliktelser har ikke alle studenter tid til tradisjonelle klasser, men nettstudier fra institusjoner over hele verden gjør det praktisk å studere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

  • Kurs
  • Turisme og serviceindustri
  • Turisme
fields_of_study
  • Turisme og serviceindustri (10)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format