Keystone logo

2 Online Kurs Programmer i Pedagogikk Pedagogikk STEM-utdanning i York, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Pedagogikk
  • Pedagogikk
  • STEM-utdanning
Studieretninger
  • Pedagogikk (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Online Kurs Programmer i Pedagogikk Pedagogikk STEM-utdanning

York var hovedstaden i romerske provinsen Britannia Inferior i første århundre. Det er mange høye utdanningsinstitusjoner og den største gotiske katedralen i Nord-Europa, sammen med berømte slott og museum.

Hva er STEM Education?
STEM utdanning er et begrep som brukes for å beskrive en læreplan som fokuserer på fagene vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk. Målet med STEM-utdanning er å forberede studentene til jobber innen de voksende feltene vitenskap og teknologi. Etterspørselen etter fagfolk innen disse feltene forventes å øke raskere enn andre yrker. STEM-utdanning kan hjelpe elevene med å utvikle ferdighetene de trenger for å lykkes i disse yrkene.

Hvorfor er det viktig å studere STEM Education?
Det er mange grunner til at det er viktig å studere STEM-utdanning. For det første, som nevnt ovenfor, er det en økende etterspørsel etter arbeidere med ferdigheter innen naturvitenskap og teknologi, noe som betyr at det også er behov for lærere som kan forberede studentene på STEM-karrierer. For det andre kan STEM-utdanning hjelpe elevene til å lære å tenke kritisk og løse problemer. Dette er en viktig ferdighet innen ethvert felt, men det er spesielt viktig innen vitenskap og teknologi. Studenter som er i stand til å tenke kritisk og løse problemer vil være bedre forberedt for fremtidig utdanning, enten det er innen naturvitenskap og teknologi eller andre fag. For det tredje kan STEM-utdanning hjelpe elevene til å utvikle en kjærlighet for læring. STEM-fag er fascinerende og kan være svært givende å studere. Når studenter har en forkjærlighet for læring, er det mer sannsynlig at de lykkes i karrieren.

Hva skal jeg studere i løpet av min STEM Education-grad?
Kursene du tar i løpet av STEM-utdanningen din vil variere avhengig av programmet du velger. Imidlertid vil de fleste programmer kreve at du tar kurs i naturvitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk. Du kan også bli pålagt å ta kurs i andre fag, som undervisning, pedagogikk, utdanningsadministrasjon og andre fag relatert til karrierer i utdanning.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Kursene er individuelle klasser som kan tas ved universiteter, høgskoler, junior høyskoler og handel skoler over hele verden. For enda større fleksibilitet, mange skoler tilbyr også online klasser. Studenter kan ta individuelle klasser eller forfølge studieprogrammene.