Keystone logo

1 Online Kurs Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Internasjonal reiselivsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Internasjonal reiselivsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Online Kurs Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Internasjonal reiselivsledelse

Studenter som ønsker å lære på sine egne tidsplaner vil kanskje vurdere å ta et online kurs. Dette programmet er utformet for å gi studentene kunnskap i sitt studieområde uten å måtte delta i et vanlig klasserom.

Hva er et online kurs i internasjonal gjestfrihetsadministrasjon? Designet for nåværende studenter og nåværende ansatte i gjestfrihetsbransjen, fokuserer dette programmet på de endrede behovene til internasjonal turisme. Læreplanen vil typisk variere fra skole til skole, men noen vanlige temaer kan omfatte tilsyn og ledelse, hotellmarkedsføring, restaurantforvaltning, kundekundrelasjoner, spesiell arrangementshåndtering, menneskelige ressurser og hotelloperasjoner. Utenlandske språk som spansk, tysk, fransk og mandarin kan bli undervist og utviklet i noen av programmene.

Den internasjonale gjestfrihetsbransjen gir mange karrieremuligheter, og de som fullfører dette kurset kan ha en konkurransefortrinn over andre.Dette kurset forbereder også studenter til å jobbe i gjestfrihetsinstitusjoner over hele verden.

Mens tanken på å få en utdanning kan være spennende, kan kostnadene forbundet med det være skremmende. Fordi skolepenger og avgifter kan variere fra en internasjonal skole til en annen på grunn av plassering, lengde og andre faktorer, er det viktig for elevene å ringe et antall av dem for å finne ut hva de totale kostnadene ville være og om lån eller stipend er tilgjengelige .

Det finnes en rekke karrierer i det internasjonale gjestfrihetsområdet. Typiske arbeidsgivere inkluderer hoteller, konferansesentre, alpinanlegg, turistselskaper og cruiseskip. Ledelses- og tilsynsroller er vanlige, og det er ulike områder avhengig av enkeltpersoners interesser og utdanning, inkludert hendelsesledelse, gjestemarkedsføring, økonomistyring, mat og drikke, informasjonsteknologi, romdeling og turisme.

Ikke vent å sette seil på dine pedagogiske mål, og se på hvordan online kurs kan hjelpe deg med å komme i gang. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.