Keystone logo

1 Online Kurs Programmer i Designfag Interaksjonsdesign i Bergen, Norge for 2024

Filtre

Filtre

 • Kurs
 • Designfag
 • Interaksjonsdesign
Studieretninger
 • Designfag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Online Kurs Programmer i Designfag Interaksjonsdesign

  Bergen ligger i det vestlige Norge og ble etablert i 1070, er det sagt å være den internasjonalt knutepunkt for havbruk, skipsfart og petroleum og nasjonalt er det anses å være sentrum for høyere utdanning, turisme og finans. Universitetet i Bergen tilbyr kvalitetsutdanning her.

  Interaksjonsdesign er et akademisk fag som fokuserer på både form og funksjon av digitale produkter. Personer som arbeider på dette feltet kan bidra til å designe interaktive teknologier, dataprogrammer og nettsteder for bedrifter eller for sin egen virksomhet.

  Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og faktisk den østligste - av de tre skandinaviske landene. Norge er kjent for sin fantastiske og varierte natur. Fjordene i vest i landet er lange smale viker, flankert på hver side av høge fjell der havet penetrerer langt inn i landet. Det overordnede ansvaret for utdanning ligger hos norske Utdannings-og forskningsdepartementet.

  Kursene er individuelle klasser som kan tas ved universiteter, høgskoler, junior høyskoler og handel skoler over hele verden. For enda større fleksibilitet, mange skoler tilbyr også online klasser. Studenter kan ta individuelle klasser eller forfølge studieprogrammene.