Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 7 Online Kurs Programmer i IELTS-forberedelse 2023/2024

7 Online Kurs Programmer i IELTS-forberedelse 2023/2024

Oversikt

Mange studenter velger å ta individuelle kurs over å fullføre en tradisjonell grad, slik at de kan finpusse på en bestemt ferdighet. Noen studenter avslutter kurset på bare noen få uker, men noen kurs tar år å fullføre.
Hva er et kurs i IELTS forberedelse? IELTS står for det internasjonale engelske språkprøvesystemet, slik at kurset gir studentene kunnskapen om å es denne testen. Studentene lærer de spesifikke strategiene som brukes i IELTS-eksamener, måten de blir evaluert på, hva de kan forvente for de forskjellige delene av testen og de spesifikke ferdighetene som trengs for å gjøre det bra på testen. Lærere gir ofte spørsmål som ligner de studentene vil se på selve eksamenen, slik at de kan øve på å svare på dem og motta tilbakemelding.
Læring og perfeksjonering av engelsk beriker de private og profesjonelle livene til arbeidere i inn-og utland. Det er også ofte et krav til skole, arbeid eller migrasjon i land som Canada og England. Ferdigheter studenter lærer i kurs som forbereder dem for IELTS testen inkluderer engelsk grammatikk, leseforståelse og essay writing.
Det er ikke satt pris for et kurs i IELTS-forberedelse, så du må gjøre noen undersøkelser. Når du har funnet en institusjon og et studieprogram som passer dine behov, er det viktig å nå ut og be om nøyaktig informasjon for å ta en god beslutning.
Studenter som vellykket gjennomfører et IELTS forberedelseskurs, bør også bestå testen de forbereder seg på. Dette åpner opp muligheter for å leve, jobbe og studere i land som krever engelsk som et snakkespråk eller flytende språk. Studentene kan nå forfølge en doktorgrad i teknologi i Amerika eller en mastergrad i marine biologi i Australia. Profesjonelle kan jobbe i ulike stillinger som oversettere på flyplasser rundt om i verden, sjefledere av multinasjonale selskaper eller leger på sykehus i Storbritannia.
Et kurs i IELTS-forberedelse blir ofte lært på nettet, men kan også forfølges i klasserom. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Kurs
  • Språk
  • Språkforberedende test
  • IELTS-forberedelse
Studieretninger
  • Språk (7)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat