Keystone logo

43 Online Kurs Programmer i Teknologi Datavitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Teknologi
  • Datavitenskap
Studieretninger
  • Teknologi (43)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online Kurs Programmer i Teknologi Datavitenskap

Et nettbasert kurs er en enhet av læring som vanligvis finner sted helt online. Imidlertid kan noen universiteter krever studentene møte i person en gang eller to ganger per semester. Kurs kan tas som en del av en lavere eller høyere grad.

Hva er et nettbasert kurs i data vitenskap? Denne enheten av studien ser ofte på prosessene som brukes til å trekke ut kunnskap fra data. Mens mange mennesker samhandler med store data på en daglig basis, ikke alle vet hva de skal gjøre med denne informasjonen. Under et nettbasert kurs i data vitenskap, kan elevene lære å utforske reelle problemer i dataene. Avhengig av nivået på kurset, kan elevene dekker temaer, for eksempel tekst gruvedrift, bar og scatter med GGPLOT2, og Hadoop. Du bør bestrebe seg på å ta både innledende og avanserte kurs i hele høyskole grad hvis du ønsker å lære mer om data vitenskap.

Ved å ta et nettbasert kurs i data vitenskap, kan du bedre forberede deg på en karriere i bransjen.For eksempel kan studentene få både kvantitative og statistisk analyse ferdigheter, som kan bidra til å øke deres evne til å tenke om virksomheten strategisk. Med denne ferdigheten sett, kan du være bedre forberedt for avansement.

Kostnaden for å ta et nettbasert kurs i data vitenskapen kan variere sterkt fra en skole til en annen. Det kan avhenge delvis på skolens plassering og programmet brukes til nesten delta i klassen.

Med et nettbasert kurs i data vitenskap, kan du være bedre forberedt for en rekke yrker i den store datafeltet. Dine eksakte alternativene vil avhenge av graden du får, enten det er en lavere eller høyere, og ditt fagområde. Noen studenter går på å være en datatekniker, business analytiker eller statistiker etter å ha tatt kurs i data vitenskap. Hvis du ønsker en lederstilling, må du kanskje å forfølge en høyere grad.

Betyr dette virke som det rette kurset for deg? Påføring er enkelt.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.