Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

Introduksjon

World Executive Education Institute

Topp online kvalifikasjoner innen rekkevidde

WEEI ble etablert for å gi fagpersoner sjeldne muligheter til å oppnå kvalifikasjoner fra prestisjetunge internasjonale universiteter. Vi opprettholder partnerskap med forskjellige institusjoner med høyere læring for å levere hele utdanningsprogrammer på nettet gjennom de nyskapende pedagogiske og moderne teknologiske systemene.

Med WEEI kan studentene logge seg på og fullføre arbeidet når som helst, med sin faglige fremgang satt av deres egen timeplan og læringsstil. Alle programmene våre er industrielle og faglig relevante for forbedring av samfunnet for øvrig.

Vårt oppdrag:

Vi har som mål å inspirere fagfolk over hele verden til å strebe etter høyere utdanning. Kulturell bevissthet, kommunikasjon og global ledelse er våre styrker i dette forsøket. En globalisert tankegang er essensiell for både profesjonell og personlig vekst. Utdannelsen vår i europeisk stil forbereder studenter med en global bevissthet forankret i kosmopolitisme.

126762_0206_BUS_PAS-L-SPACES-1.jpg

Våre programmer:

Vi forstår at vi lærer de som er aktive i karrieren og yrkeslivet. Derfor har den faglige prosessen blitt kondensert til de essensielle punktene som kan brukes praktisk så vel som profesjonelt. Vårt faglige team designer og implementerer det mest relevante materialet i hvert kurs for effektiv fremgang.

Akkreditert kvalitet:

Hos WEEI streber vi etter å designe de mest bransjerelevante kursene som samsvarer med de internasjonale karrierekravene. Leveringskvaliteten vår er godkjent av flere internasjonale standarder. Dette gjenspeiler vår forpliktelse overfor våre studenter og fakultet.

La oss hjelpe deg med å nå dine faglige mål.

akkreditering

Kvalitetsopplæring skal være gjennomsiktig og faglig godkjent av forskjellige internasjonale organer. Selv om vi ikke er godkjent av USAs CHEA, er våre partnerinstitusjoner alle anerkjent av sine respektive regjeringer og lisensiert av sine utdanningsdepartementer. WEEI opprettholder uavhengig også følgende kvalitetsstandarder. Dermed blir kvalifikasjonene respektert globalt.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

European Centre of Independent Certification in E-Learning (ECICEL) er en internasjonal profesjonell organisasjon styrt av råd og offiserer; det ble etablert for å styrke profesjonaliteten ved å opprettholde standardene for distanseprogrammer og også forbedre dem. Etter en avtale fra rådet i 2013, ble akkrediteringsprosedyrene til ECICEL revidert for å standardisere kriteriene samtidig som det refereres til nasjonalt forståede benchmarks. ECICEL-leder, kasserer og sekretær velges hvert år av akkrediterte medlemmer. Samvalgte medlemmer godt anerkjent i yrket, og medlemmer som ble valgt av akkrediterte tilbydere utgjør rådet. Rådet utnevner det akkrediterte panelet. Panelmedlemmer er passende kvalifisert med erfaring, uavhengig og ekspertise innen fjernundervisning og opplæring.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

Vi er godkjent av Eastern European University Association. EEUA ble grunnlagt i 2010 av de østeuropeiske universitetene med mål om å utvikle systemet for høyere utdanning som et globalt hjem for internasjonale studenter. I dag forener EEUA International HigherEd Professionals fra hele verden og fungerer som initiativtaker, tilrettelegger og tilhenger av HigherEd Internationalization med hensyn til universitetssamarbeidet og langsiktige partnerskap. IUNC begynte med Eurasia, og har blitt spredt til hele verden. Kjente medlemmer inkluderer Moscow State University, Gomel State University, Kazan Federal University og Southwest State University of Kursk.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

WEEI er sertifisert av ISO 9001, som er definert som den internasjonale standarden som spesifiserer krav til et kvalitetsstyringssystem (QMS). Organisasjoner bruker standarden for å demonstrere evnen til konsekvent å tilby produkter og tjenester som oppfyller krav fra kunder og myndigheter. Det er den mest populære standarden i ISO-ordningen og den eneste standarden i serien som organisasjoner kan sertifisere.

Steder

  • Pasadena

    680 E. Colorado Blvd, Suite 180, 91101, Pasadena

    Spørsmål