Keystone logo
WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Introduksjon

WINGS - Wismar International Graduation Services - et datterselskap av Wismar University (Tyskland) - tilbyr deltidsprogrammer og sertifisert videreutdanning for fagpersoner. Studieprogrammene tilbys innen fagområdene økonomi, teknologi og design der du kan oppnå en høyere grad av offentlig utdanning som en bachelor, diplom eller master. WINGS ble bygget på dette og ble opprettet i 2004. De viktigste oppgavene er å utvikle, organisere og markedsføre deltids- og videreutdanningsprogrammer under faglig kompetanse fra Wismar University.

Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business and Design er en avansert og innovativ utdannings- og forskningsinstitusjon som ser tilbake til over 100 års akademisk dyktighet. Det er et internasjonalt universitet som er praksis- og forretningsrettet med over 8 100 studenter som studerer både på campus og gjennom deltid. Hver deltidsstudent er offisielt registrert ved Wismar University og omfattende og individuelt støttet av WINGS.

På grunn av flere kontakter i Europa, Baltikum, Amerika, Latin-Amerika, Asia og spesielt Sør-Øst-Asia, kan en rekke interkulturelle kjennetegn sentralt finnes i vår forskning og online undervisningsmetoder. For tiden er det studenter fra hele verden som deltar i deltidsprogrammene våre. Med mer enn 5200 deltidsstudenter har WINGS blitt en av de ledende leverandørene av deltidsprogrammer for profesjonelle i Tyskland.

Stipend og finansiering

Privat finansiering

Våre fjernundervisningskurs er designet for å møte behovene til fagfolk. Så du kan fullføre fjernundervisningskurset ved siden av jobben din og opprettholde ditt økonomiske spillerom. Staten støtter din videreutdanning gjennom individuell skattelette. Avhengig av din personlige inntekt og din yrkessituasjon, kan du kanskje trekke fra kostnadene ved fjernundervisningen som skattemessige inntektsrelaterte utgifter eller særutgifter og dermed få delvis dekket disse. Ta kontakt med din skatterådgiver eller ditt ansvarlige skattekontor for gode råd.

Rabatt for studenter

Graduate of WINGS får 10% reduksjon på semesteret eller kursavgiftene for alle online- og fjernundervisningskurs og videreutdanning.

Finansiering av arbeidsgiveren

Mange bedrifter støtter videreutdanning av sine ansatte ved å gi dem permisjon eller økonomisk støtte. Innenfor rammen av individuelle avtaler, er det muligheten for å integrere kvalifiseringsmålet ditt i personalutviklingskonseptet. For medlemmer av Bundeswehr er finansiering fra BFD mulig.

Ytterligere finansierings- og finansieringsmuligheter

Du kan lære mer om dette i vår finansieringsveiledning for fjernundervisning med følgende innhold:

  • Spar skatt ved fjernundervisning (spesialutgifter, annonseringskostnader)
  • Grenseoverskridende stipend (BAföG, utdanningspremie, utdanningslån, stipend)
  • Landsspesifikke subsidier (utdanningskontroll, kvalifiseringskontroll, videreutdanningskontroll)
  • Støtte til midlertidige soldater
  • Personlig studieveiledning

Steder

  • Wismar, Tyskland

  • Bangkok, Thailand

  • Berlin, Tyskland

  • Copenhagen, Danmark

  • Barcelona, Spania

Spørsmål