Keystone logo
WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Introduksjon

WINGS - Wismar International Graduation Services - et datterselskap av Wismar University (Tyskland) - tilbyr deltidsprogrammer og sertifisert videreutdanning for fagpersoner. Studieprogrammene tilbys innen fagområdene økonomi, teknologi og design der du kan oppnå en høyere grad av offentlig utdanning som en bachelor, diplom eller master. WINGS ble bygget på dette og ble opprettet i 2004. De viktigste oppgavene er å utvikle, organisere og markedsføre deltids- og videreutdanningsprogrammer under faglig kompetanse fra Wismar University.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business and Design er en avansert og innovativ utdannings- og forskningsinstitusjon som ser tilbake til over 100 års akademisk dyktighet. Det er et internasjonalt universitet som er praksis- og forretningsrettet med over 8 100 studenter som studerer både på campus og gjennom deltid. Hver deltidsstudent er offisielt registrert ved Wismar University og omfattende og individuelt støttet av WINGS.

På grunn av flere kontakter i Europa, Baltikum, Amerika, Latin-Amerika, Asia og spesielt Sør-Øst-Asia, kan en rekke interkulturelle kjennetegn sentralt finnes i vår forskning og online undervisningsmetoder. For tiden er det studenter fra hele verden som deltar i deltidsprogrammene våre. Med mer enn 5200 deltidsstudenter har WINGS blitt en av de ledende leverandørene av deltidsprogrammer for profesjonelle i Tyskland.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Stipend og finansiering

Steder

 • Wismar

  Wismar, Tyskland

  • Bangkok

   Bangkok, Thailand

   • Berlin

    Berlin, Tyskland

    • Copenhagen

     Copenhagen, Danmark

     • Barcelona

      Barcelona, Spania

      Spørsmål