Keystone logo
Widener University Online

Widener University Online

Widener University Online

Introduksjon

Hvorfor velge Widener University?

Ved Widener University dyrker vi stolt utfordrende og kulturelt mangfoldige læringsmiljøer der akademikere, ledelse og service kommer først. Læreplanene våre er knyttet til samfunnsspørsmål og utfordrer elevene til å ta samfunnsansvar for sin rolle i dagens globale samfunn.

Widener ble grunnlagt i 1821 i Chester, Pennsylvania, og er nasjonalt anerkjent for vårt engasjement for samfunnsengasjement, service og sosialt ansvar. Universitetet har blitt inkludert på den amerikanske presidentens æresrull med høyere utdanning i samfunnstjenesten hvert år siden oppstarten i 2006.

Det er vårt mål å utvikle sanne ledere som inspirerer til positive endringer i samfunnet vårt.

Når du er uteksaminert med en online grad fra Widener, er du fullt forberedt med yrkeserfaring, kunnskap og drivkraft for å fremme din karriere og lede på ditt felt.

Vi tilbyr følgende online grader i vårt fleksible, innovative format:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master i sosialt arbeid (MSW)
  • Registrert sykepleier-Bachelor of Science in Nursing (RN-BSN)

Uansett program eller yrke, legger en bredere utdanning vekt på praktisk læring i små klasser, meningsfulle serviceopplæringsprosjekter og relevant erfaring på jobb.

Finansiell bistand ved Widener University

Finansiell bistand, inkludert føderale lån og tilskudd, er tilgjengelig for Widener University Online studenter for å betale for utgifter til utdanning. Tilbakebetalingsordninger for arbeidsgiver kan også gjøres for kvalifiserte studenter med arbeidsgiverdokumentasjon.

Du kan søke om økonomisk hjelp med gratis søknad om føderal studenthjelp (FAFSA). Widener University -koden er 003313.

Steder

  • Chester

    University Place,One, 19013, Chester

    Spørsmål