Keystone logo
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Introduksjon

Hvem vi er

Europeiske røtter

Westfield Business School går tilbake til år 2000 da Javier Rivera, Ph.D. fra Stanford og IE professor del IE, og Victor Ros, marineingeniør og MBA fra IESE, som da var lærere ved Instituto de Empresa i Madrid. De sammenfalt i behovet for å gjøre det mulig for enhver person å få tilgang til en ny integrert lederutdanning, og sette ny teknologi tilgjengelig og forstyrrende i virtualitet til tjeneste for læring. Slik blir en blandet metodikk født i Madrid, Spania med det formål å bli en referanseskole i ledelsesutdanning online, en skole med høyeste kvalitet og en MBA som erstatter tradisjonelle ansikt-til-ansikt-programmer.

På denne måten har vi etablert oss som en skole for en bedriftspionør i å tilby elektroniske programmer.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

En bane som er preget av våre studenters engasjement

Institusjonen, bevisst som det er av et mer åpent og internasjonalt miljø i verden om undervisning og ledelse, har utviklet seg til å gi nye modeller, tilpasse seg denne nye virkemåten av entreprenørskapsverdenen, samtidig som man opprettholder klare humanistiske verdier og forstår at det er i folket at den mest bemerkelsesverdige verdien ligger i, brenner dem med deres innsats og hardt arbeid, og hjelper med de nødvendige endringene for å bygge mer bare samfunn og entreprenørmiljøer som gir merverdi.

Historie

I 2009 er det besluttet å skape en Business School i USA et land som er en verdensomspennende referent i høy kvalitet på universitetsutdanning og opplæring; innenfor et konkurransedyktig regulatorisk, gjennomsiktig, krevende rammeverk. Dette innebærer å akseptere kanon av verdi og krav om å regulere universitetsutdanning i USA.

I 2012. Denne nye Business School tilbyr pedagogiske programmer under en utfordrende metode som det er tilfelle av Harvard University under lisens fra Commission for Independent Education (CIE) fra Florida Department of Education. Denne enheten regulerer og overvåker oppfyllelsen av deres kvalitetsstandarder, innhold, fakultet og grad av engasjement med studenter.

I 2014, takket være kvaliteten i programmene, ratifiserer CIE lisensen nr. 4569, som gjør at ISEAD Business School kan tilby master- og MBA-programmer med en grad og den amerikanske akademiske anerkjennelsen.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Misjon og visjon

Folk, Planet, Fortjeneste

Westfield Business School har som mål å utdanne mennesker fokusert på trippelbunnlinjen, med mulighet til å påvirke forretningsmessige resultater samtidig som de gir en positiv innvirkning på mennesker, samfunn og planeten.

Steder

  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

Spørsmål