Keystone logo
West Coast University Online

West Coast University Online

West Coast University Online

Introduksjon

West Coast University tilbyr online sykepleie- og helseprogrammer designet av arbeidende fagfolk.

Innen helsevesenet er det viktig å holde seg oppdatert om trender og teknologier i endring. Ved West Coast University beriker vi våre online sykepleiekurs med mobilvennlig videoinnhold, lydbøker, simuleringer, adaptiv quiz og ressurser på farten for å hjelpe deg å holde kontakten uansett hvor du er. Hvert av våre online helseprogrammer hjelper deg med å forberede deg med forbedret kunnskap og ferdigheter for å møte helsevesenets utviklende behov.

Vi har strukturert våre online helseprogrammer slik at de passer til yrkesutøvers travle livsstil, med alt online kurs via vårt interaktive online klasserom.

Ved West Coast University omfavner vi et student-sentrisk læringspartnerskap som fører til profesjonell suksess. Vi leverer transformasjonsutdanning innen en kultur av integritet og personlig ansvarlighet. Vi designer markedsresponsive programmer gjennom samarbeid mellom fagpersoner og fagpersoner. Vi arbeider kontinuerlig med mer effektive og innovative måter å utvikle kompetansen og tilliten som kreves i en kompleks og skiftende verden.

Steder

  • Los Angeles

    North Juanita Avenue, 90004, Los Angeles

    Spørsmål