Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

Introduksjon

En levetid med påvirkning begynner

Watson Institute er et sted der neste generasjons gründerledere kan finne samfunnet sitt, oppdage sitt kall og få fart på karrieren. Vi tilbyr verktøy, nettverk, tankesett og mot til neste generasjon for å løse de tøffeste utfordringene verden står overfor, starte vellykkede karrierer og føre effektive liv.

Watson Institute har lokaliteter i Boulder, Colorado, ved Lynn University i Boca Raton, Florida, og ved Universidad Francisco Marroquín (UFM) i Guatemala City, Guatemala.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Watson Accelerator i Boulder, Colorado ble lansert i 2013 for å fremme satsing og karriere for neste generasjons, konsekvensfokuserte gründere. Accelerator-programmet inkluderer prisbelønnet trening, intensivt mentorskap og et globalt fellesskap av jevnaldrende.

Vi bygger nå partnerskap med innovative universiteter i USA, Latin-Amerika og Kina for å styrke programmer som fremskynder karrieren til neste generasjons gründerledere.

Watson Institute 's 223 stipendiater og studenter fra 53 land har samlet inn over 77,2 millioner dollar, skapt over 500 heltidsjobber eller heltidsjobber og påvirket 150 000 mennesker over hele verden gjennom initiativer de hjelper til med å lede. Watson-alumner er valgt ut til Y Combinator, Echoing Green Fellowship, og fire er kåret til Forbes '30 under 30 lister. Alumer fortsetter sin utdanning ved blant annet Harvard University, New York University og Princeton University.

Watson Institute , Boulder

Watson Semester Accelerator i Boulder, Colorado, er et program for studenter, nyutdannede og gap-year studenter med en sosial satsing på et tidlig stadium som tar sikte på å løse de tøffeste utfordringene verden står overfor.

Watson Institute Alumni Stories: Romain Vakilitabar fra bare. studioer på Vimeo.

Watson Institute Experience

Vi eksisterer for å tjene som en plattform for den neste generasjonen ledere, gründere og innovatører for å bygge vellykkede karrierer og effektive liv.

Hvert element i Watson Institute programmet er skreddersydd for å gi neste generasjons gründerledere intensiv trening, globalt nettverk, engasjert mentorskap og praktisk erfaring for å starte effektive karrierer.

Dette er hovedpilarene i hvert Watson Institute program:

mentorer

Mentorskap katalyserer personlig vekst, lederutvikling og gründer suksess, samtidig som vi utvider nettverket til studentene våre. Av denne grunn er Mentor-programmet en pilar i Watson-opplevelsen og konsekvent rangert som en av de mest effektive delene av programmet vårt.

På Watson Institute blir studenter paret med velprøvde lokale gründere, innovatører og ledere basert på hvor godt de stemmer overens med deres misjon og nåværende ferdighetssett. Mentorer coacher studenter gjennom reisen og utfordrer dem til å øke effekten gjennom å legge til perspektiv, utvide nettverket, stille spørsmålstegn ved forutsetningene deres og forbedre deres verdensbilde.

Masterkurslærere

Watson Master Course Teachers er verdens fremste ledere, gründere og utøvere som fungerer som kortsiktige gründere i bolig. Hver uke blir en masterkurslærer invitert til campus for å dele sin gründerreise, gi en på én mentorskap og utvide studentenes globale nettverk.

Master Courses spenner fra en intim brannprat til en interaktiv workshop og dreier seg om å dele beste praksis, så vel som læring og feil. Denne pilaren i Watson-opplevelsen plasserer studentene side om side dyktige ledere og gründere til å tjene som modeller for inspirasjon og en feltguide for suksess.

Intensiv trening

Watson Institute 's opplæring utvikler de harde og myke ferdighetene som er nødvendige for å skape en vellykket karriere og et slagfullt liv, inkludert transformativ kommunikasjon, ledelse, innsamling, finans, grus, empati og spenst. Preseptorer er Watson Institute ekvivalent med fakulteter som selv er nøye utvalgte utøvere, ledere og gründere som underviser i Watson læreplan, trekker på et vell av personlig erfaring og individuelt mentorstudenter.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Steder

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Programmer

     Institusjonen tilbyr også:

     Spørsmål