Keystone logo
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Introduksjon

Over 100 år med akademisk fortreffelighet

Waldorf University er en vennlig, privat kunstskole som ligger sentralt i vakre Forest City, Iowa. I mer enn 100 år har Waldorf vært hjørnesteinen i tusenvis av liv, og det er et solid grunnlag for suksess blant studenter, deres familier og samfunnet.

Siden starten i 1903 har Waldorf vært i forkant av akademisk innovasjon, og banet vei for fremtidige generasjoner. Waldorf tilbyr en litania av sertifikat, tilknyttet, bachelor og mastergrad programmer, og har en mulighet for alle som ønsker å forbedre livet akademisk, personlig eller profesjonelt.

Hos Waldorf tror vi at en virkelig avrundet utdanning ikke bare involverer akademiske studier, men også deltakelse i kunst, kroppsøving og mer. Vår pulserende campus bugner av studenter fra hele verden som har valgt Waldorf for å hjelpe dem med å nå sine pedagogiske mål.

Våre lærere og ansatte jobber en-mot-en med studenter for å sikre at de er trygge og i stand til å nå sitt fulle potensiale, og gir oppmuntring hvert trinn på veien. Enten du foretrekker å lære i en tradisjonell klasserom eller fleksibiliteten til å tjene din grad online, anbefaler vi deg at du bestemmer deg for å fremme livet ditt gjennom utdannelse.

Velkommen til Waldorf. Vi er krigere!

De fire pilene

Disse fire søylene beskriver Waldorf University-opplevelsen: Tradisjon, lidenskap, fellesskap og suksess. De er grunnleggende for Waldorfs historie, og reflekterer Waldorfs nåtid og håper på Waldorfs fremtid.

TRADISJON

Waldorf University, som ble grunnlagt i 1903, er dens historie og et sterkt verdisystem. Våre grunnleggere satte pris på service til samfunnet - og det har ikke endret seg. Vår levetid skyldes akademisk fortreffelighet, solide tradisjoner innen kunst og et bredt program for friidrett. Men viktigst av alt, vi forstår denne opplevelsen som en gave fra Gud som kommer med et ansvar for å tjene verden.

LIDENSKAP

Tidligere og nåtid gjør studentene våre Waldorf University til hva det er i dag, og hva det vil være i fremtiden. Med studenter fra alle delstater og mange land på campus setter Waldorf University pris på mangfoldet studentene våre gir til læringssamfunnet vårt og berikelsen det gir oss alle. Vi oppfordrer boligstudentene til å forfølge alle lidenskapene sine - utenomfaglige, trosbaserte, akademiske fokus eller på annen måte - fordi vi vet at godt avrundede mennesker utmerker seg. Mange av våre elektroniske studenter vet at dette er sant, ettersom de allerede sjonglerer med familie, jobb og nå lidenskapen deres for å nå sine pedagogiske mål.

Våre lærere og ansatte er stolte av å undervise og betjene studentene våre. De bærer og innprøver verdiene, tradisjonene og oppdraget til Waldorf University. I eller utenfor klasserommet, på campus eller på nettet, er vi stolte av å hjelpe studentene våre å forfølge lidenskapene sine, nå sine pedagogiske mål og forlate Waldorf med et solid grunnlag for å begynne karrieren.

SAMFUNNET

Waldorf University campus ligger i hjertet av Forest City, Iowa, og er grunnlaget for krigernasjonen vår. Med en global rekkevidde utenfor campus, omfavner samfunnet vårt samhold og fellesskap. Fra et første skritt på campus eller å snakke med en medarbeider på telefonen, møter studentene øyeblikkelig det noe spesielt som er Waldorf-samfunnet. Ved å bygge delte minner og kunnskap utvikler vi en unik lojalitet mot lilla og gull.

SUKSESS

Waldorf University har ledet ansvaret for endring siden oppstarten, og har alltid hatt skolastisk innovasjon i kjernen. Vår tilnærming kombinerer den tradisjonelle klasseromsinnstillingen med de nyeste nettkursene, og gir alle studentene våre - enten de er i Forest City eller ikke - en akademisk opplevelse som passer deres behov. Studentene våre er krigere i enhver henseende. Vi definerer suksess som den menneskelige åndens seier - og vi bruker våre suksesser til å tjene andre.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Forest City

    South 6th Street,106, 50436, Forest City

    Programmer

      Spørsmål