Keystone logo
w.academy

w.academy

w.academy

Introduksjon

w.academy

w.academy har leid Sida Academy-avdelingen som spesialiserer seg på Master og Executive Master, som i nær fremtid vil integrere w.academy -plattformen med modaliteter, tilnærminger, produkter og løsninger fra en Business School.

Vårt oppdrag er å gi studenter, ledere, bedrifter og offentlige institusjoner en full service av utdanningsaktiviteter som videreutdanning og spesialisering, Executive Masters, University Masters og Full Masters.

Klassene holdes på forskjellige måter: fra fysiske klasser til livestreaming, fra veiledning til coaching ved å bruke de beste undervisningsmetodene som rollespill, flipped classroom, samarbeidslæring, likemannsopplæring og bruk av laboratorier.

Merverdien oppnås takket være et blandet og strukturert studium, et digitalt studium tilpasset våre studenter.

Sida Group

I over 30 år har Sida Group tilbudt ledelseskonsulenttjenester til bedrifter og institusjoner. Sida Group støtter ledelsen i alle dens faser fra de strategiske faser som økonomi og kontroll, menneskelige ressurser, en organisasjon til fusjoner og oppkjøp og internasjonalisering.

webløsning

En innovativ PMI sitert på AIM Italia, Websolute er et av de viktigste italienske digitale selskapene innen kommunikasjon, digital teknologi og digital markedsføring og handel.

Steder

 • Ancona

  Via Luigi Albertini, 36, 60131, Ancona

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo n.48, 00165, Rome

  • Bologna

   Bologna, Italia

   Spørsmål