Keystone logo
Voorhees College

Voorhees College

Voorhees College

Introduksjon

Grunnlagt i 1897 av Elizabeth Evelyn Wright-Menafee, som var knapt eldre enn noen av dagens studenter, Voorhees College har en rik historie og en lys fremtid. Vi er et fullt akkreditert historisk svart høyskole for liberale kunst som tilbyr grader innen 12 fag - et antall som vokser når vi vokser. Gjennom vår mangeårige tilknytning til Episcopal Church fokuserer Voorhees på å utvikle studenter åndelig så vel som intellektuelt.

Om høgskolen

Voorhees College er et fireårig, co-pedagogisk, karriereorientert liberal arts college tilknyttet Episcopal Church og United Negro College Fund. Voorhees College er fullt godkjent av Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools for å tildele bachelorgrader. Lær mer om oppdraget til Voorhees College .

Historie

Forhees Voorhees College grunnlagt i 1897 av Elizabeth Evelyn Wright Menafee, har alltid vært å tilby alle studenter en omfattende og generell utdannelse av høy kvalitet, kombinert med profesjonell utdannelse, i en verdisentrert tradisjon for liberal arts. I tillegg var Voorhees College den første Historically Black College og University i South Carolina akkreditert av Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Lær mer om historien til Voorhees College .

Steder

  • Denmark

    Porter Drive,481, 29042, Denmark

    Spørsmål