Keystone logo
© Yan Krukau
Vedere Institute

Vedere Institute

Vedere Institute

Introduksjon

Ved Vedere Institute mener vi at utdanning skal være transformativ, ikke bare informativ.

Vi streber etter å styrke studentene våre til å bli ledere på sine felt og gjøre en reell innvirkning i verden.

Vedere Institute ble skapt av fremtidsrettede og innovative ledere som anerkjente et behov for spesialisert forskerutdanning og faglig utviklingskurs. De så for seg en løsning som ville tilby svært relevante, praktiske, nåværende og resultatfokuserte læringsprogrammer. Med dette i tankene, grunnla de Vedere Institute , for å bygge bro over gapet i utdanningsbransjen og gi studentene ferdighetene de trenger for å utmerke seg i det valgte feltet.

Ved Vedere Institute tror vi at utdanning har kraften til å forandre liv og inspirere til fremgang. Det er et uunnværlig verktøy som kan forme samfunn, og vi er forpliktet til å gi studentene våre best mulig læringsopplevelser. Derfor streber vi etter å tilby eksepsjonelle utdanningsmuligheter til alle studenter, uavhengig av bakgrunn. Vi brenner for å styrke enkeltpersoner gjennom utdanning, og vi tror at programmene våre kan være en katalysator for positiv endring i verden.

Si hei til Vedere Institute

Vedere Institute ble etablert av innovative og ambisiøse ledere som anerkjente et behov for spesialisert forskerutdanning og faglig utviklingskurs. De så for seg en løsning som tilbyr svært relevante, praktiske, nåværende og resultatfokuserte læringsprogrammer. Med dette i tankene, grunnla de Vedere Institute , for å bygge bro over gapet i utdanningsbransjen og gi studentene ferdighetene de trenger for å utmerke seg i det valgte feltet.

Vi fokuserer på å tilby utdanning som er i tråd med de mest etterspurte sektorene og ferdighetene, og sikrer at studentene våre er godt rustet til å gripe økonomiske muligheter. Vi tror at ved å gi utdanning som forbereder elevene for fremtiden, er vi med på å forme et samfunn som er motstandsdyktig og klart til å trives. Vårt mål er å styrke enkeltpersoner til å nå sitt fulle potensiale og gjøre en positiv innvirkning i verden gjennom utdanning.

Vi gir avanserte ferdigheter og kunnskaper til erfarne fagfolk og aspirerende ledere. Programmene våre er utviklet for å gi enkeltpersoner mulighet til å drive endring og transformasjon i deres organisasjoner og lokalsamfunn. Læreplanen vår er bygget på den siste akademiske teorien undervist av toppprofessorer og ledende praktikere for praktiske løsninger. En unik blanding av teori og praksis forbereder våre nyutdannede på dagens utfordringer og morgendagens muligheter.

Som student ved Vedere vil du ha nytte av:

 • En læreplan som er nøye kuratert for å gi deg kunnskap, ferdigheter og verktøy for å akselerere karrieren din og drive endring og transformasjon i organisasjonen din
 • Et programformat som lar deg tempoe studiene på den måten som passer dine personlige og profesjonelle behov best
 • Et hybrid nettbasert læringsformat som gir den perfekte balansen mellom fleksibilitet og struktur
 • En praktisk tilnærming til læring som legger vekt på reelle problemer og anvendelse

Koble til, styrke og fremme: Vår tilnærming til utdanning

Oppdrag

Å utvikle eksepsjonelle ledere som er i stand til å drive endring og transformasjon i deres organisasjoner og bransjer.

Syn

Å realisere en fremtid der selskaper vil utnytte det beste av innovasjon og teknologiske fremskritt for å levere positiv endring for enkeltpersoner og samfunn.

Våre kjerneverdier

 • Fortreffelighet
 • Innovasjon
 • Mangfold
 • Integritet
 • Samarbeid

Opptak

Ved Vedere Institute mener vi at tilgangen til utdanning skal være grenseløs. Som en global institusjon er vi stolte av å ønske studenter fra hele verden velkommen til våre dynamiske og innovative programmer.

Internasjonale studenter som ikke har morsmål, trenger et godkjent bevis på engelsk sertifikat, for eksempel Duolingo, IELTS, ITEP og TOEFL. Vårt ekspertinntaksteam vil gjerne samarbeide med deg i tilfelle du ikke allerede har dette.

Stipend og finansiering

Vedere Institute tilbyr stipend til innkommende studenter basert på spesifikke kriterier for utvelgelse, inkludert akademisk prestasjon og økonomisk behov. Alle studenter er kvalifisert til å søke om disse stipendene. Vennligst kontakt oss for å lære mer.

Steder

 • Clearwater

  13630 58th Street, North Suite 101, 33760, Clearwater

Spørsmål