Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
V School

V School

V School

Introduksjon

Hvorfor V School ?

Premier-utfall

Fra begynnelsen av den første uken av klassen begynner studentene å jobbe med en karriereveiledning for å forberede dem på jobbjakt ved å hoste ukentlige workshops og en-på-en for å få deg klar til å treffe jobbbrettene med en gang. Vi samarbeider med deg for å finne ut hva du vil ha ut av din nye karriere og snakke om kulturfiks, stillinger, lønnsforhandlinger og hvordan du skal veve ditt nåværende ferdighetssett med dine nyoppførte ferdigheter.

Super transkripsjon

V School Super Transcript er bransjens første intelligente verktøy som brukes til å vurdere en oppstartskamputdanners tekniske, faglige og problemløsende ferdigheter. Ved å jobbe direkte med ansatt ledere av ledende bedrifter og organisasjoner, har vi identifisert og undervist de eksakte ferdighetene som trengs for å hjelpe deg med å lande din første tech jobb. Dette levende dokumentet er en portefølje, transkripsjon og anbefalingsbrev alt i ett. Når en arbeidsgiver raskt kan forstå dine styrker og evner og umiddelbart drill ned til ditt relevante porteføljearbeid, tar det gjetningsspillet ut av intervjuprosessen. Arbeidsgivere setter pris på den fremadrettede, data-støttede tilnærmingen, og V School kandidater nyter den tilliten som kommer fra å være ultra-forberedt for jobbintervjuet. Vinn, vinn.

Livet Immersive

V School er mer enn vår elite læreplan eller førsteklasses instruktører: vi koden, vi lager, og vi samler sammen. Det er her du kommer til å lære nye ferdigheter og gå med et helt nytt liv. Finn ut hva som kan skje når du virkelig er nedsenket.

bolig

Vi tar vare på alt, slik at du kan være fokusert på å mestre en ny ferdighet og lansere en spennende ny karriere. Vårt studenthus ligger noen kvartaler fra campus og en halv blokk fra et togstopp. Det er en fellesskapsfokusert opplevelse med felles rom og boareal. Hver bolig er fylt med produkter og møbler som studentene trenger å leve komfortabelt og fokusere på sin utdanning.

Online klasser

Utdanning fra komforten til ditt eget hjem og byen med V Schools 100% virtuelle klasserom. Starkt forskjellig fra de fleste nettbaserte læringsplattformene, strekker V Schools Remote-alternativet deg direkte inn i klasserommet med live-instruksjon, live-mentorer, parprogrammering og virkelige gruppeprosjekter. Det er som om du var i person. Innholdet er det samme. Instruksjonen er den samme. Jobutfallene er de samme. Som en fordel har alle alumner muligheten til å strømme inn i vårt virtuelle klasserom. Enten du ønsker å pusse opp på koden før et jobbintervju, har et komplekst problem du vil kjøre forbi en mentor, eller bare gå glipp av kameratskapet og samarbeidet med V School klasserommet, er den virtuelle plattformen din. Som teknologien endres nesten daglig, er det fortsatt nøkkelen som holder nåværende.

Steder

  • Salt Lake City

    150 State St., UT 84111, Salt Lake City

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål