Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Introduksjon

Hvem vi er

UP Learn Business School LTD har blitt opprettet for å møte behovene til studenter, fagfolk og bedrifter som ønsker å ta et målrettet engelskkurs eller markedsføringskurs på nettet.

Vi tilbyr bedriftskurs for alle nivåer, for eksempel Postgraduate-programmet i Digital markedsføring, Human Resources og Business Coaching . Vi tilbyr også Business English, og forberedelse til offisielle Cambridge ESOL-eksamener, IELTS, CV og jobbintervjuforberedelse. Våre live og blandede kurs er også tilgjengelige for selskaper enten online eller ansikt til ansikt i London-området.

Siden 2022 tilbyr vi også vårt nye "Bootcamp-kurs for profesjonelle og bedrifter" som kommer med 9 live markedsføringsstrategiøkter for å hjelpe deg med virksomheten din og oppnå markedsføringsmålene dine veldig raskt.

Vi tilbyr for tiden også en online mastergrad i digital markedsføringsledelse for nyutdannede og profesjonelle på engelsk og italiensk, noe som gir deg mulighet til å forbedre digitale markedsføringsferdigheter for jobber og universiteter.

Vi har et profesjonelt team av engelskspråklige lærere som vil hjelpe deg med å tilegne deg 100 % engelskkunnskaper direkte fra hjemmet ditt.

Kursene vil foregå via Skype/Zoom eller på tidspunkter som passer dine behov, inkludert i helgen.

Hvilken skole?

UP Learn Business School LTD ble grunnlagt i London, Storbritannia i 2018 som en engelsk språkskole og spesialiserte seg deretter i 2019 til en fullverdig handelshøyskole med sikte på å tilby opplæring av høy kvalitet til fagfolk, studenter og bedrifter.

Et bredt utvalg av kurs er tilgjengelige, for eksempel mastergraden i digital markedsføring, som allerede leveres i form av en nettplattform og med deltakelse av internasjonale studenter fra hele verden og den i sosial og influencer-markedsføring som har som mål å gi både generell og praktisk kunnskap om hvordan du kan bli en ekte spesialist i sosiale medier og derfor en Influencer i moteindustrien, men også innen andre felt som detaljhandel, catering og mange andre markedssektorer. Nå er Influencer den vanligste jobbstillingen, og den vil bli mer og mer i fremtiden, så UP Learn Business School LTD har tenkt på en rask, effektiv og høynivåformel for å trene ressurser i dette spesifikke området.

Vårt deltidskurs, som varer i 4 måneder, lar deg forene arbeid og studier på kveldstid for å administrere alt på en mer fleksibel måte. For de som har spesielle behov, tilbyr vi også muligheten til å bygge en skreddersydd Master for deres behov.

Vi tilbyr fleksible løsninger for våre studenter både betalingsmessig og med tanke på didaktisk organisering med deltids- og heltidskurs, etter personlige behov. Leksjonene våre er veldig interaktive og praktiske, basert på det virkelige liv og verden av digital markedsføring og Influencer Marketing.

Vi arrangerer også interne kurs for dine ansatte og for større karriereutvikling.

Hva vi gjør - På Zoom

Dagens travle livsstil gir deg ikke alltid tid til å dedikere deg til læring, dine hobbyer eller dine interesser.

UP Learn Business School LTD har funnet den rette løsningen for deg. Du kan nå følge nettkurs og lære engelsk eller markedsføring direkte fra sofaen eller sengen din i det avslappende miljøet i hjemmet ditt.

Du vil motta leksjoner av høy kvalitet fra engelsklærere som morsmål. Læreren din vil være tilgjengelig til sent på kvelden, også i helgen.

Perfekt for folk som har begrenset tid og foretrekker online leksjoner når som helst, inkludert helgen.

Zoom-klassene våre er normalt førstevalget for de som ikke har tid til å delta på engelskkurs på ukedagene. Derfor tilbyr vi denne tjenesten frem til kl. 22.00 på kvelden.

Vi bruker vår dedikerte LMS-plattform for alle nettkursene og for å la deg laste ned alt materialet du trenger, for eksempel lekser, manualer og oppgaver og for å overvåke fremgangen din.

Leksjonene våre undervises av engelskspråklige morsmål som har bred erfaring i å håndtere ulike nivåer og spesifikke forespørsler. Leksjonene er interaktive med alle emner som dekkes, inkludert engelsk grammatikk, samtale, lytting, vokabular og se videoer for å forstå bedre sosiale situasjoner. Du vil ikke bli skuffet ettersom lærerne våre vil hjelpe deg å lære engelsk raskt og gi deg den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris.

For online leksjoner trenger du en sterk og pålitelig internettforbindelse og en stasjonær eller bærbar PC, bærbar PC eller iPad. Leksjoner er mulig på smarttelefoner, men de er ikke ideelle. Øretelefoner eller hodetelefoner og ekstern mikrofon kan være fordelaktig. Du må kunne bruke Zoom eller et lignende program.

Steder

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Spørsmål