Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

Introduksjon

Klikk her for å lære mer om å abonnere på University of Fashion

Lær motedesign online fra profesjonelle

 • Det første og største online motebildet og forretningsvideobiblioteket i verden
 • Leksjon undervist av professorer i motehøyskoler og fagfolk i bransjen
 • Abonner og nyt ubegrenset tilgang til over 500 videotimer som lærer alle fasetter av motedesign
 • Besøk University of Fashion -nettstedet på UniversityofFashion.com for å bla gjennom forhåndsvisninger tilgjengelig for alle leksjoner, og se de mange spesialfunksjonene på nettstedet

Hvordan det fungerer

Vi jobber med abonnement. Når du abonnerer på University of Fashion, får du umiddelbar tilgang på forespørsel til alle våre 500+ leksjoner i 13 forskjellige motedisipliner. Du kan se dem når som helst, hvor som helst. De fleste skoler krever en egen studieavgift per kurs. Disse gebyrene kan legge opp til flere tusen dollar før du tar eksamen. I tillegg må du fysisk reise til skolens klasserom i løpet av flere år for å lære det du trenger å vite. Men med University of Fashion, for bare USD 189, kan du nyte et helt års tilgang til alle våre kurs (over 500) og kunne lære motedesign fra et hvilket som helst sted så raskt eller så sakte du vil.

Profesjonelt produserte leksjoner

University of Fashion's bibliotek inneholder hundrevis av leksjoner som demonstrerer alle aspekter av motevirksomhet og motedesign, f.eks. Drapering, mønsterfremstilling, motekunst, produktutvikling, CAD, sying, motevirksomhet, strikk, foredrag og mye mer. Leksjonene våre er organisert av nybegynnere, middels og avanserte for både å utdanne begynnende motestudenter så vel som erfarne, profesjonelle motedesignere og hjemmekanaler som ønsker å utvide sine ferdigheter.

Lært av profesjonelle, aldri amatører

Våre leksjoner blir utelukkende undervist av professorer i motehøgskoler og fagfolk i moteindustrien.

Leksjoner som er enkle å følge

Videotimene våre forklarer hvordan du gjør alt selv, trinn for trinn. Noen av videoene våre er korte, f.eks. 10 minutter eller så. Men andre løper i halvannen time. De fleste timene våre går i gjennomsnitt 30-40 minutter.

Spør oss om noe

Hvis du har spørsmål mens du ser på timene våre, eller hvis du støter på et problem mens du jobber med et av prosjektene våre, er det bare å skrive til oss! Vårt nettsted gir et enkelt kontaktskjema. Vi svarer nesten alltid på elevenes spørsmål innen 24 timer, selv i helgene.

Verktøy og rekvisita

Alle våre leksjoner har en liste over rekvisita og verktøy du trenger for å lage den aktuelle leksjonens prosjekt. Hvis du ikke er kjent med et nødvendig verktøy eller ikke har noen eller alle rekvisitaene du trenger, har vi en Fashion Design Tools -side som forklarer hvordan hvert verktøy ser ut og gjør, og som gir forskjellige måter å kjøpe hva du trenger.

Tydelig synlige demonstrasjoner

Leksjonene våre produseres profesjonelt i et stort, godt opplyst studio ved hjelp av profesjonelle videografer og lydteknikere som driver et kamera, lys- og opptaksutstyr av høy kvalitet. Alle våre leksjoner blir undervist fra designerens perspektiv, det vil si å se ned på arbeidet ditt som du ville gjort når du lager noe, deg selv. Dette er en mye bedre måte å lære enn å se en demonstrasjon foran deg, hvor du bare kan se hva læreren gjør fra et bakover eller "vendt" perspektiv.

Tekst og transkripsjoner

Alle våre trinnvise leksjoner inneholder en fullstendig transkripsjon, slik at du kan lese nøyaktig hva instruktøren sa i leksjonen. Alle videoene våre inneholder også valgfrie teksting for å gjøre dem mer forståelige.

Utmerket lydkvalitet

Alle våre leksjoner er produsert med et eget voiceover-spor som er tidsbestemt for å nøyaktig svare til en lærers handlinger på skjermen. Du kan alltid høre og forstå hvert eneste trinn i en University of Fashion -leksjon. Ingen lange, kjedelige pauser. Ingen feil. Ingen gjør-overs.

Mange nyttige moteressurser

Mange av våre leksjoner inneholder nyttige, nedlastbare filer for å hjelpe deg med å bedre forstå viktige konsepter, gjøre vanskelige måleberegninger eller tilpasse prosjektet ditt til modeller i forskjellige størrelser.

Mange av våre abonnenter er for tiden påmeldt på en moteskole

Vi er en stor tilhenger av moteskoler. Hvis du noen gang har gått glipp av en nøkkelklasse, vet du at det er nesten umulig å rekonstruere demonstrasjonen, selv når du låner en venns notater. Skrevne ord kan ganske enkelt ikke beskrive alle de komplekse fysiske bevegelsene som brukes av en instruktør mens han lager et plagg. Men University of Fashion kan virkelig hjelpe deg her! Sjansen er stor for at vi har en leksjon som er ganske nær å vise nøyaktig hva professoren din demonstrerte i timene.

Abonnentene våre elsker muligheten til å spille leksjonene våre igjen og igjen, se hva instruktøren gjør og gjøre de samme trinnene selv, ved å bruke sine egne stoffer og verktøy. Våre seriøse studenter gjentar det som instruktøren gjorde i en av timene våre flere ganger til de virkelig mestrer ferdigheten som blir undervist. Dette kan være forskjellen mellom å få en A eller en C når termen slutter. Mange tusen studenter fra de beste moteskolene i verden har sett på timene våre som et supplement til den formelle moteutdanningen og for å hjelpe dem med å gjøre lekser og spesielle prosjekter.

Sertifikater og grader

Vi tildeler ikke sertifikater eller formelle grader. Mange av våre studenter jobber allerede eller går på en moteskole på heltid. Mange av våre studenter abonnerer på University of Fashion, slik at de senere kan jobbe for seg selv i sin egen designvirksomhet. Andre University of Fashion -studenter bor for langt unna en god moteskole for å kunne gå på den, eller få barn å ta vare på og kan bare lære mote om natten eller i helgen, eller har bare ikke råd til å gå til en vanlig skole. Vi gir disse studentene en mye rimeligere og mer fleksibel måte å lære motedesign på. Likevel kan abonnentene våre fortsatt bruke opplæringen til å få arbeid fra tradisjonelle arbeidsgivere. Studentene ved University of Fashion demonstrerer sin kompetanse overfor arbeidsgivere ved å vise arbeidsgiverne mange plagg de har laget selv ved å bruke timene våre. Det er et mye bedre bevis på kompetanse enn et stykke pergament.

Sammendrag av fordeler

 • Nyt ubegrenset tilgang til et bibliotek som inneholder mange av hundrevis av videotimer i motedesign, alt undervist av profesjonelle motedesignere
 • Lær når som helst på dagen eller natten, på datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett, hvor som helst
 • Kan ytterligere forsterke læringen din ved å lese våre fullstendige skriftlige leksjonutskrifter
 • Få svar på spørsmålene dine, raskt. Vi har en stab med erfarne motedesignere som er klare til å svare på spørsmålene dine og løse dine problemer.
 • Få en liste over verktøyene og utstyrene som kreves for hver leksjon, og for mange en enkel måte å kjøpe dem på
 • Lag et synlig bevis på dine nyvunne ferdigheter for å vise til potensielle arbeidsgivere og motekollegier
 • Nyt mange moteforelesninger, designerintervjuer, firma- og museumsturer og mer med abonnementet ditt.
 • Dra nytte av våre mange ressurser gratis med ditt abonnement, f.eks. Bruk vår moteterminologiordbok, bla gjennom anbefalte bøker, blader og blogger og last ned gratis croquis

Koste

Vårt årlige abonnement koster bare 189 dollar per år. Vi tilbyr også en månedlig abonnementsrente på 19,95 dollar per måned. Til gjengjeld får du ubegrenset, på forespørsel tilgang til alle våre ressurser og videotimer. Alt! Se deg rundt på nettet. De fleste andre online motekurs koster mange hundre, om ikke tusenvis av dollar for bare en klasse! Du vil aldri finne en bedre verdi enn University of Fashion.

Vår historie

University of Fashion ble grunnlagt og utviklet av Francesca Sterlacci. Francesca ble uteksaminert fra Fashion Institute of Technology (FIT) i New York. Hun grunnla Francesca Sterlacci Ltd, en avansert designermerk i New York som solgte til Saks, Nordstroms og mange andre luksusutsalg rundt om i verden. Hun begynte deretter å undervise på FIT og til slutt reiste hun seg til å bli deres leder for motedesign. Francesca har skrevet mange skrivebøker om mote, særlig "Fashion Leather Design", "Historical Dictionary of the Fashion Industry", og i 2019 en serie på 3 bøker: "Syteknikker for nybegynnere", "Pattern Making Techniques for Beginners" og "Draperingsteknikker for nybegynnere".

Klikk her for å lære mer om å abonnere på University of Fashion

Steder

 • New York

  220 Madison Ave. Suite PH-H

  Spørsmål