Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc prosjektledelse med profesjonell praksis online
The University of Law Business School Online

MSc prosjektledelse med profesjonell praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 – juni 2024: £10 750 | september 2024 – juni 2025

Introduksjon

Vårt nye MSc Project Management with Professional Practice Online-kurs er et 2-årig fulltids business masterprogram. Ved å dele det første studieåret med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drar det 2-årige programmet nytte av et andre år med profesjonell praksis spesielt for å fremme studentarbeidsmuligheter.

Vårt profesjonelle praksisår tilbyr større fleksibilitet enn et tradisjonelt plasseringsår, og lar deg bestemme hvordan du skal bruke ferdighetene dine i praksis. Velg en akademisk avhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprosjekt, eller en betalt plassering i bransjen, avhengig av alternativet som passer best for din fremtidige karrierevei. (For mer informasjon om Professional Practice Year, besøk dette nettsted ).

Vår online MSc Project Management-grad fokuserer sterkt på ansettbarhet og gir studentene kunnskap og forståelse av nøkkelaspektene ved prosjektledelse. Med en toppmoderne blanding av rammer, verktøy og teknikker, implementerer vi eksempler fra den virkelige verden og en praksisorientert læringstilnærming for å sikre at studentene får de faglige ferdighetene de trenger for å utmerke seg. Enten en stilling i en organisasjon eller starter egen virksomhet som freelance prosjektleder.

Dette kurset er akkreditert av The Chartered Management Institute, så etter vellykket gjennomføring av kurset vil du ha muligheten til å søke om et CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership samt graden din.

Nyt fleksibilitet – ved å studere på vår nettcampus kan du jobbe i ditt eget tempo og rundt dine andre forpliktelser, innenfor gitte tidsfrister og til ditt foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen av vår ekspertise, erfaring og fokus på ansettelsesevne.

Kurskrav

  • 2: 2 eller høyere fra en britisk bachelorgrad, eller tilsvarende kvalifikasjoner
  • Internasjonale krav - et engelskspråklig nivå tilsvarende IELTS 6,5 eller høyere med minst 5,5 i hver komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 – juni 2024: £10 750
  • September 2024 – juni 2025: £11 300

Karrierevei

Prosjektledelse.

Om skolen

Spørsmål