Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Human Resources med ansettelsesrett med profesjonell praksis på nett
The University of Law Business School Online

MSc Human Resources med ansettelsesrett med profesjonell praksis på nett

Online

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 – juni 2024: £10 750 | september 2024 – juni 2025

Introduksjon

Vårt nye MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice Online-kurs er et 2-årig fulltids business masterprogram. Ved å dele det første studieåret med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drar det 2-årige programmet nytte av et andre år med profesjonell praksis spesielt for å fremme studentarbeidsmuligheter.

Vårt profesjonelle praksisår tilbyr større fleksibilitet enn et tradisjonelt plasseringsår, og lar deg bestemme hvordan du skal bruke ferdighetene dine i praksis. Velg en akademisk avhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprosjekt, eller en betalt plassering i bransjen, avhengig av alternativet som passer best for din fremtidige karrierevei. (For mer informasjon om Professional Practice Year, besøk dette nettsted ).

Vår nettbaserte mastergrad i menneskelige ressurser med arbeidsrett vil gi deg en bred forståelse av de viktigste konseptene innen personalledelse, samtidig som den lar deg spesialisere deg i de juridiske aspektene ved HR-ledelse og ansettelse, og gir deg et konkurransefortrinn i jobben marked. Strukturert med vekt på å møte industriutviklingsbehov, og med et sterkt fokus på din fremtidige ansettelsesevne, vil du etter fullføring av dette kurset være godt posisjonert for å ta karrieren din til et seniornivå.

Dette kurset er akkreditert av både The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) og The Chartered Management Institute (CMI). Dette betyr at etter å ha fullført graden vil du ha muligheten til å søke om en CIPD-sertifisering og et CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership.

Nyt fleksibilitet – ved å studere på vår nettcampus kan du jobbe i ditt eget tempo og rundt dine andre forpliktelser, innenfor gitte tidsfrister og til ditt foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen av vår ekspertise, erfaring og fokus på ansettelsesevne.

Kurskrav

  • 2: 2 eller høyere fra en britisk bachelorgrad, eller tilsvarende kvalifikasjoner
  • Internasjonale krav - et engelskspråklig nivå tilsvarende IELTS 6,5 eller høyere med minst 5,5 i hver komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 – juni 2024: £10 750
  • September 2024 – juni 2025: £11 300

Karrierevei

MSc Human Resources and Employment Law.

Om skolen

Spørsmål