Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Governance med selskapsrett med profesjonell praksis på nett
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Governance med selskapsrett med profesjonell praksis på nett

Online

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 – juni 2024: £10 750 | september 2024 – juni 2025

Introduksjon

Ta din karriere til neste nivå med vårt nettbaserte masterkurs i bedriftsledelse med selskapsrett. Vår nye MSc Corporate Governance med selskapsrett med profesjonell praksis Online-kurs er et 2-årig fulltids business masterprogram. Ved å dele det første studieåret med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drar det 2-årige programmet nytte av et andre år med profesjonell praksis spesielt for å fremme studentarbeidsmuligheter.

Vårt profesjonelle praksisår tilbyr større fleksibilitet enn et tradisjonelt plasseringsår, og lar deg bestemme hvordan du skal bruke ferdighetene dine i praksis. Velg en akademisk avhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprosjekt, eller en betalt plassering i bransjen, avhengig av alternativet som passer best for din fremtidige karrierevei. (For mer informasjon om Professional Practice Year, besøk dette nettsted ).

Organisasjoner blir i økende grad holdt ansvarlige for sine forretningsbeslutninger, og det er et stadig økende fokus på etisk atferd og samfunnsansvar (CSR). Gjennom dette kurset vil du utvikle dine faglige ferdigheter og utforske de viktigste konseptene innen selskapsstyring og selskapsrettslige rammer, med fokus på forretningsetikk og de etiske og juridiske dilemmaene rundt forretningsbeslutninger.

Nyt fleksibilitet – ved å studere på vår nettcampus kan du jobbe i ditt eget tempo og rundt dine andre forpliktelser, innenfor gitte tidsfrister og til ditt foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen av vår ekspertise, erfaring og fokus på ansettelsesevne.

Kurskrav

  • 2: 2 eller høyere fra en britisk bachelorgrad, eller tilsvarende kvalifikasjoner
  • Internasjonale krav - et engelskspråklig nivå tilsvarende IELTS 6,5 eller høyere med minst 5,5 i hver komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 – juni 2024: £10 750
  • September 2024 – juni 2025: £11 300

Karrierevei

MSc Corporate Governance med selskapsrett.

Om skolen

Spørsmål