Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Financial Management med profesjonell praksis online
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Financial Management med profesjonell praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 – juni 2024: £10 750 | september 2024 – juni 2025

Introduksjon

Vårt nye MSc Corporate Financial Management with Professional Practice Online-kurs er et 2-årig fulltids business masterprogram. Ved å dele det første studieåret med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drar det 2-årige programmet nytte av et andre år med profesjonell praksis spesielt for å fremme studentarbeidsmuligheter.

Vårt profesjonelle praksisår tilbyr større fleksibilitet enn et tradisjonelt plasseringsår, og lar deg bestemme hvordan du skal bruke ferdighetene dine i praksis. Velg en akademisk avhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprosjekt, eller en betalt plassering i bransjen, avhengig av alternativet som passer best for din fremtidige karrierevei. (For mer informasjon om Professional Practice Year, besøk dette nettsted ).

Designet for de som ønsker å forfølge, avansere eller bytte til en karriere innen bedrifts- eller forretningsfinansiering, har vårt online business masterkurs et sterkt fokus på å maksimere din fremtidige ansettelsesevne. Kursmodulene er strukturert med vekt på å møte bransjens behov samtidig som de lar deg utvikle dine faglige ferdigheter. Hvis du har en numerisk bakgrunn og interesse for å utvikle dyptgående spesialistkunnskap og forståelse av nøkkelaspektene ved bedriftens økonomistyring, er dette kurset for deg.

Nyt fleksibilitet – ved å studere på vår nettcampus kan du jobbe i ditt eget tempo og rundt dine andre forpliktelser, innenfor gitte tidsfrister og til ditt foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen av vår ekspertise, erfaring og fokus på ansettelsesevne.

Kurskrav

  • 2: 2 eller høyere fra en britisk bachelorgrad, eller tilsvarende kvalifikasjoner
  • Internasjonale krav - et engelskspråklig nivå tilsvarende IELTS 6,5 eller høyere med minst 5,5 i hver komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 – juni 2024: £10 750
  • September 2024 – juni 2025: £11 300

Karrierevei

Økonomistyring.

Om skolen

Spørsmål