Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Business Analytics med profesjonell praksis online
The University of Law Business School Online

MSc Business Analytics med profesjonell praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 – juni 2024: £10 750 | september 2024 – juni 2025

Introduksjon

Har du en lidenskap for å utnytte kraften i data? Vårt nye MSc Business Analytics with Professional Practice Online-kurs er et 2-årig fulltids business masterprogram. Ved å dele det første studieåret med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drar det 2-årige programmet nytte av et andre år med profesjonell praksis spesielt for å fremme studentenes sysselsettingsmuligheter.

Vårt profesjonelle praksisår tilbyr større fleksibilitet enn et tradisjonelt plasseringsår, og lar deg bestemme hvordan du skal bruke ferdighetene dine i praksis. Velg en akademisk avhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprosjekt, eller en betalt plassering i bransjen, avhengig av alternativet som passer best for din fremtidige karrierevei. (For mer informasjon om Professional Practice Year, besøk dette nettsted ).

Dette svært praktiske akkrediterte nettbaserte forretningskurset er designet med et sterkt fokus på din fremtidige ansettelsesevne og er ideell for de med numerisk bakgrunn som ønsker å finpusse ferdighetene sine i nøkkelaspektene og teknologiene innen dataadministrasjon, forretningsintelligens og dataanalyse. Dette kurset vil utstyre deg med forståelsen og ferdighetene til å løse problemer i teknologirike miljøer og ta datadrevne forretningsbeslutninger.

Dette kurset er akkreditert av The Chartered Management Institute, så etter vellykket gjennomføring av kurset vil du ha muligheten til å søke om et CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership samt graden din. Dette kurset tilbys også som en 'akkreditert grad' av Chartered Institute of Marketing (CiM), noe som betyr at studentene kan få bransjeanerkjente kvalifikasjoner i et akselerert tempo.

Nyt fleksibilitet – ved å studere på vår nettcampus kan du jobbe i ditt eget tempo og rundt dine andre forpliktelser, innenfor gitte tidsfrister og til ditt foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen av vår ekspertise, erfaring og fokus på ansettelsesevne.

Kurskrav

  • 2: 2 eller høyere fra en britisk bachelorgrad, eller tilsvarende kvalifikasjoner
  • Internasjonale krav - et engelskspråklig nivå tilsvarende IELTS 6,5 eller høyere med minst 5,5 i hver komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 – juni 2024: £10 750
  • September 2024 – juni 2025: £11 300

Karrierevei

Business Analytics.

Om skolen

Spørsmål