Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Introduksjon

Med så tette forbindelser mellom jus og næringsliv, er det fornuftig at en spesialist i juridisk utdanning er godt rustet til å utvikle en utmerket handelshøyskole.

Med et fast fokus på praktisk læring, har University of Law Business School som mål å gjøre studentene sysselsettbare og klare til å lykkes på arbeidsplassen. Vi er stolte over å skape det rette læringsmiljøet for at du skal oppnå dine forretningsønsker.

Rangeringer og akkreditering

Mange av University of Law Business -programmene er akkreditert av det prestisjetunge Chartered Management Institute (CMI), og studentene vil dra nytte av et CMI -diplom i tillegg til graden ved vellykket gjennomføring.

Studenter på akkrediterte programmer vil også få gratis medlemskap i CMI i løpet av kurset og i ett år etter fullføring. Fordelene inkluderer tilgang til Storbritannias største administrasjonsbibliotek, tilgang til online ressursportal, råd fra ansettelsesledere og tilgang til online CMI -mentorsamfunn.

Ansettelsesevne

Ansettbarhet er kjernen i alt vi gjør på Handelshøyskolen.

Ansettelsesteamet vårt gir deg en-til-en-råd om hvordan du kan lykkes med forretningskontakter fra store britiske rekrutterere som IBM, Lloyds of London og Price Waterhouse Coopers (PwC), som du vil møte gjennom arrangementer, workshops og besøk til organisasjoner, slik at du kan se førstehånds hvordan virksomheten fungerer i den virkelige verden.

Tilkoblinger

Vår merittliste og erfaring fra University of Law har gjort det mulig for oss å etablere verdensomspennende forbindelser i juridisk og forretningssektor, og det er gjennom disse forbindelsene vi forstår hvor viktig det er å ha muligheten til å få kontakt med potensielle arbeidsgivere når du starter din karriere.

Derfor har vi utviklet sterke globale relasjoner med bedrifter og arbeidsgivere for å levere gode nettverksmuligheter.

London beliggenhet

Etterutdannede programmer ved University of Law Business School blir undervist på vårt London Bloomsburycampus i hjertet av det kommersielle sentrum i hovedstaden og i et av Londons mest livlige områder.

Mange av våre kurs er også tilgjengelige 100% online.

Våre kurs

University of Law Business School tilbyr en rekke videreutdannede programmer over hele Storbritannia, inkludert:

  • MSc strategisk virksomhetsledelse
  • MSc ledelse og personalressurser
  • MSc internasjonal markedsføring
  • MSc Corporate Financial Management
  • MSc Global Accounting

Vi tilbyr også Master of Business Administration (MBA) -kurser som er utviklet for fagfolk fra alle disipliner som ønsker å gå videre i sin nåværende rolle eller forbedre karrieren til å gå videre til toppleder- og lederroller.

Vi tilbyr to programmer som lar deg spesialisere deg i internasjonal lov eller entreprenørskap.

  • MBA Entreprenørskap
  • MBA internasjonal lov

Mange av våre kurs er også tilgjengelige 100% online.

Steder

  • Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

  • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål