Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Wyoming

University of Wyoming

University of Wyoming

Introduksjon

University of Wyoming tilbyr utdanning i verdensklasse i det lille samfunnet Laramie, Wyoming. Universitetet ble grunnlagt i 1886 og ønsker hvert år mer enn 14 000 studenter velkommen fra alle 50 stater og 90 land . Som et land-stipend universitet, er vi dedikert til å tjene staten Wyoming og produsere nyutdannede som fortsetter å være globale ledere. Her kan du studere alt fra agronomi til zoologi, strafferett til teater og dans.

Livet i Laramie

Når du melder deg på University of Wyoming , melder du deg ikke bare på en flott utdanning til en overkommelig pris; du blir også en del av et samfunn som er stolte av å bli utfordret, komme til anledningen og omfavne våre lokale omgivelser. Du finner uendelige, fire-sesongen utendørseventyr, kunst og kultur, et livlig sentrum og et innbydende campussamfunn.

Vi er autentiske

University of Wyoming ble forankret i vestens tradisjoner og omgitt av de robuste Rocky Mountains, og ble grunnlagt i 1886 og er en nasjonalt anerkjent forskningsinstitusjon for landstipend med ekspert fakultet, topprangerte akademikere og fasiliteter i verdensklasse.

Vi er tilkoblet

Dra nytte av små klassestørrelser, støttende professorer og den lokale og statlige støtten som Wyoming eneste fireårige universitet har. Og en gang en cowboy, betyr alltid en cowboy at du får livslange forbindelser med studenter uansett hvor reisen tar deg.

Vi er globale

Opplev verden som klasserommet ditt med det største stipendbidraget til utlandet på noe amerikansk fire-årig offentlig landstipenduniversitet. UW-studenter studerer i nesten 50 land hvert år på 400 innenlandske og utenlandsstudier .

Vi er eventyrlystne

Finn din Wyoming i de 30 milene med preparerte langrennsløyper, 300 mil med snøscooterløyper og mer enn 100 mil med terrengsykkelstier, pluss fiske, fjellklatring, 2,9 millioner dekar med nasjonalskog og mer. Utemagasinet anerkjente UW som en av landets beste uteskoler .

10 grunner til å være en cowboy

 1. Et lavt forhold mellom student og fakultet på 15: 1.
 2. Nasjonalt anerkjent forskningsinstitusjon.
 3. Et utenlandsk stipendprogram i utlandet.
 4. 200 studentorganisasjoner og frivillige muligheter.
 5. Utdannings- og forskningsfasiliteter i verdensklasse.
 6. Konkurransedyktig divisjon IA atletiske programmer.
 7. Gjør globale forbindelser gjennom UW-nettverket av alumni.
 8. Oppsøkende og støtte til hvert hjørne av Wyoming og utover.
 9. Anerkjent som en topp utendørs eventyrskole.
 10. Topp nivå utdanning til en utmerket verdi.

Brooke Cagle / Unsplash

126849_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Velkommen til Laramie

Perlebyen Wyoming

Denne jernbanebyen fra 1860-tallet, som ligger mellom fjellkjeder på 7200 fot, er nå hjemsted for nesten 32 000 innbyggere, et antall respekterte museer og utallige butikker og restauranter som er unike. Et titalls levende veggmalerier, malt av lokale kunstnere, bringer liv i det historiske Laramie sentrum, mens togrylen minner denne vestlige byen om sine røtter. Enten du er på vei til Laramie-elven eller innsjøene i Snowy Range for å fiske, eller bruke de 2,9 millioner dekar med nærliggende nasjonalskog for å vandre, sykle, campe eller stå på ski, venter et episk eventyr i alle retninger.

UW historie

University of Wyoming ble grunnlagt i 1886 da Wyoming fortsatt var et territorium. I september 1887 åpnet UW sine dører for 42 studenter og fem fakultetsmedlemmer - som passet universitetet i "Likestillingsstaten", inkludert studenter og fakultet kvinner fra første dag. Old Main, som ble bygget i utkanten av byen i Laramies bypark, var UWs første bygning og holdt kurs, bibliotek og administrasjonskontorer i løpet av de første årene av universitetets eksistens.

Den første universitetspresidenten, John Wesley Hoyt, etablerte en læreplan med fokus på kunst og humaniora og opprettet en hovedfags og normal skole. I tillegg, som Wyomings landstipendinstitusjon, underviste universitetet kurs i landbruk, ingeniørvitenskap og militær taktikk.

UW har siden vokst til et stort undervisnings- og forskningsuniversitet med omtrent 13 500 studenter og mer enn 700 fakultetsmedlemmer. Gjennom hele sin eksistens har UW vært det eneste fire år lange universitetet i staten Wyoming, selv om det har opprettholdt et nært forhold til statens samfunnskollegier.

Programmer som friidrett, utvidelse av landbruket, statlige og føderale partnerskap - og nyere initiativ som School of Energy Resources og NCAR-Wyoming Supercomputing Center - har spilt viktige roller i livet til mange Wyoming-innbyggere og samfunn i nesten 125 år.

University Archives at American Heritage Center er en stor ressurs for å få tilgang til historisk materiale om viktige hendelser og tusenvis av bilder i sine digitale digitale samlinger.

Poeng med stolthet

UW Pride er mer enn bare fargerike klær - det er en dristig holdning som trekker frem en rik arv fra utdanning, utforsking og virksomhet, og symboliserer vestens ånd . UW feirer prestasjonene til individene som representerer institusjonen vår, inkludert studenter, fakultet, ansatte, studenter og givere, så vel som det unike båndet til folket i Wyoming.

UW Pride viser også vårt engasjement for dyktighet i fasiliteter og programmer støttet av offentlige og private bidrag, alt fra Michael B. Enzi STEM-anlegget og Buchanan Center for Performing Arts til Top-Tier Science Initiative og Trustees Education Initiative.

Lær hardt, spill hardt. I mer enn 100 år har Pokes-fansen jublet over sine favoritt UW-friidrettslag mens de sportet sitt beste Brown and Gold. Våre fremragende student-idrettsutøvere konkurrerer i både NCAA Divisjon IA og klubbsport, og streber etter dyktighet på og utenfor banen. Go Pokes!

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Laramie

  East University Avenue,1000, 82071, Laramie

Spørsmål