Keystone logo
University of West Alabama Online Doktor i bedriftsøkonomi i bygdebedrift
University of West Alabama Online

Doktor i bedriftsøkonomi i bygdebedrift

Livingston, USA

3 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduksjon

Den 100 % online Doctor of Business Administration in Rural Business fra University of West Alabama forbereder deg til å fremme karrieren din som ekspert på landlig bedriftsledelse. Den er designet for å gi en grundig studie av kritiske spørsmål og strategier for suksess i bransjen. Som det første programmet i sitt slag i landet, utforsker denne graden virkelige løsninger på globale forretningsutfordringer på landsbygda. Med UWA Online kan du studere i et fleksibelt format og fullføre graden på så lite som tre år.

Denne avanserte forretningsgraden inneholder kurs i gründerfinansiering, juridiske spørsmål, kvalitativ og kvantitativ forskning, statistisk analyse og mer. Du vil også velge mellom karrierefokuserte sporalternativer i Rural Entrepreneurship and Innovation eller Rural and Transformational Leadership for å spesialisere studiene dine for din valgte profesjonelle vei. Når du fullfører programmet, kan du bli en uavhengig stipendiat, en utøver av landlig virksomhet og en endringsagent i dette dynamiske feltet.

Som student vil du lære fra bransjetilknyttede fakulteter som vil veilede deg i å bygge gründerferdigheter og få kunnskap om transformasjon av lederskap. Du vil også lage en anvendt avhandling basert på landlige forretningsbehov. Med ferdighetene du får i dette programmet, kan du forfølge karrierer som landlig forretningskonsulent, økonomisk utvikler, landlig forretningslærer og administrerende direktør.

Om skolen

Spørsmål