Keystone logo
University of West Alabama Online Bachelor of Science Early Childhood Development (ikke-sertifisering)
University of West Alabama Online

Bachelor of Science Early Childhood Development (ikke-sertifisering)

Livingston, USA

4 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 39 000 / per semester *

Fjernundervisning

* $ 325 per kredittime. Det er en $ 50 teknologiavgift hvert semester og en $ 50 klinisk erfaringsavgift

Introduksjon

University of West Alabama's online Bachelor of Science in Early Childhood Development er designet for de som ønsker å gjøre en positiv forandring i barns liv, og gir deg de beste strategiene for å gripe inn på de tidligste og mest sårbare stadiene. Når du lærer deg de beste metodene for å fremme barns mentale og fysiske helse, vil du utvikle et verktøy som vil gi deg tillit til å lede ditt eget klasserom for tidlig utdannelse eller bli en atferdsspesialist.

Programmet henvender seg til arbeidende fagpersoner som ønsker å fremme karrieren i utvikling og utdanning i tidlig barndom. Det elektroniske formatet tilbyr unik fleksibilitet når du balanserer arbeidet ditt og dine personlige forpliktelser. University of West Alabama Online vil at du skal komme deg gjennom programmet i et tempo som er håndterbart for dine behov, og det er derfor du har kontroll over hvordan du lager og tilpasser timeplanen din.

Når du går gjennom programmet, vil du støte på en rekke emner som vil forberede deg på å komme ut på jobbmarkedet. Disse inkluderer blant annet tidlig utdannelse, vekst og utvikling, litteratur, teknologi og spesielle behov. Etter at du har engasjert deg i disse fagene, vil du være forberedt på å gå inn i en karriere som barnehageleder, førskolelærer, barnehageleverandør, programadministrator for barnehageprogrammer blant mange andre. Lær mer om programmet i dag.

Om skolen

Spørsmål