Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

Introduksjon

Hvorfor få etterspurte ferdigheter ved University of Toronto School of Continuing Studies ?

University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) Boot Camps utstyrer deg med viktige ferdigheter for å hjelpe deg med å veilede veien til suksess. Med strategisk konstruerte læreplaner, ansikt-til-ansikt interaksjon og ekspertinstruktører, gir vi en pedagogisk opplevelse som vil bidra til å forme fremtiden for din karriere.

Oversikt over UofT SCS Boot Camps

  • Bygg en omfattende portefølje av prosjekter og applikasjoner i våre programmer for koding, dataanalyse, UX/UI, fintech og digital markedsføring, eller lær en rekke ferdigheter som gjelder industrisertifiseringer i nettsikkerhetsprogrammet vårt.
  • Alle våre programmer tilbyr en deltidsplan, slik at du kan forbedre ferdighetene dine uten å forlate jobben.
  • Vårt webutviklingsprogram tilbyr også alternativer som passer best for timeplanen din – med et heltidsprogram for de som ønsker å studere i et akselerert tempo.
  • Dra nytte av et bredt spekter av karrieretjenester for å støtte overgangen til bransjen.
UofT SCS Boot Camps tilbys gjennom University of Toronto School of Continuing Studies , i samarbeid med edXOm edXedX, en del av 2U Inc., samarbeider med respekterte universiteter og organisasjoner for å levere nyskapende, ferdighetsbasert opplæring til et fellesskap med over 45 millioner elever rundt om i verden for å støtte dem på alle stadier av livet og karrieren. edX leverer boot camps gjennom en oppslukende læringsopplevelse med eksperttjenester og verdifulle ressurser. Fra og med 2021 har nyutdannede blitt ansatt av 6700+ selskaper, inkludert mer enn 62% av Fortune 100.

Steder

  • Toronto

    King's College Circle,27, M5S, Toronto

    Spørsmål