Keystone logo
© Eva Dang
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Introduksjon

Nye måter å lære på, nye måter å gjøre endringer på

University of Sussex ble grunnlagt i 1961, og har et langvarig rykte for å tilby utdanning i verdensklasse til alle. Våre fjernundervisningskurs gir deg muligheten til å studere ved Sussex, uansett hvor du er i verden.

Vi er et forskningsintensivt universitet som tiltrekker oss ledende akademikere og studenter fra over 100 land over hele verden. Vi utfordrer konvensjoner, fremmer radikale og progressive ideer for å gi studentene en særegen utdanningserfaring.

Målet vårt er å forbedre elevenes liv og gi dem verktøyene til å gi sitt eget bidrag og endre verden.

"Min hovedmotivasjon for å studere International Marketing Masters var å få mer profesjonelle ferdigheter og utvikle kunnskapen min. Bekvemmeligheten og fleksibiliteten til nettbasert læring appellerte virkelig til meg. Ved å studere på nettet kan jeg studere og jobbe når det passer meg.»Kathryn Huang - Digital Marketing Executive and International Marketing MSc (online) student, Vancouver, Canada.
 • Styr karrieren din
  Dykk dypere inn i emnet som fascinerer deg, og fremme din karriere med ferdigheter ønsket av arbeidsgivere over hele verden.
 • Læring på nett
  Undervist 100 % online og med seks startdatoer i året, gir våre kurs deg muligheten til å starte kurset ditt når du vil og studere i vår egen tid fra ditt eget hjem.
 • Støtter studiene dine
  Dra nytte av vårt dedikerte nettbaserte studentsuksessteam som vil støtte deg på reisen din fra påmelding til eksamen.

lære, student, laptop

Studerer online med Sussex

Vi forstår at mange av studentene våre velger å studere et hovedfag for å forbedre karrieren. Våre nettbaserte masterkurs er designet med fokus på ansettbarhet. Vi sikrer at undervisning og læring er praktisk, med fokus på virkelige case-studier og gir ferdigheter du kan ta direkte inn på arbeidsplassen.

Undervist 100 % online, gir fjernundervisningskursene våre fleksibiliteten til å tilpasse studiet ditt rundt ditt liv og karriere. Moduler leveres ved hjelp av en karusellmodell, noe som betyr at hvis du trenger å ta en pause fra studiene når som helst, kan du ganske enkelt "trappe av" kurset og bli med på nytt når du har tid til å dedikere til studiene igjen* .

Undervisningen leveres av akademikere og praktikere som leder banebrytende forskning og utvikler nye måter å tenke verden på. Som med våre kurs på campus, går en utpreget Sussex-læringsstil gjennom hvert masterkurs. Du vil bli oppmuntret til å tenke utover og utfordre normen.

Ved å studere i et virtuelt klasseromsmiljø vil du få mange ekstra ferdigheter verdsatt av arbeidsgivere i dagens digitale verden. Du vil jobbe med på virtuelle prosjekter og i virtuelle team, med medstudenter lokalisert i forskjellige tidssoner over hele verden. Du vil være trygg på å jobbe innenfor digitale plattformer og være en digital mester i din organisasjon.

Med online tilgjengelighet i tankene, er kursene våre bygget for studenter med alle fysiske og kognitive evner i alle geografier.

Og med en menneskelig opplevelse som erstatter den upersonlige siden av fjernundervisning, samler våre nettkurs et globalt nettverk av studenter gjennom peer-to-peer læring og diskusjonsgrupper.

Våre online mastere er her for studenter overalt som ønsker å gjøre sin egen type endring.

*maks pausetid gjelder for kurs.

117651_notes-macbook-study-conference.jpg

Studentuttalelser

Steder

 • London

  London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål