Keystone logo
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Introduksjon

Nye måter å lære, nye måter å gjøre endringer på

Universitetet i Sussex ble grunnlagt i 1961 og har lenge vært kjent for å gi utdanning i verdensklasse til alle. Våre fjernundervisningskurs gir deg muligheten til å studere hos Sussex, uansett hvor du er i verden.

Vi er et forskningsintensivt universitet, som tiltrekker ledende akademikere og studenter fra over 100 land over hele verden. Vi utfordrer konvensjonen, fremmer radikale og progressive ideer for å gi studentene en særskilt utdannelseserfaring.

Vårt mål er å forbedre studentens liv og gi dem verktøyene for å gjøre sitt eget bidrag og forandre seg til verden.

"Min viktigste motivasjon for å studere International Marketing Masters var å få mer faglige ferdigheter og utvikle kunnskapen min. Enkelheten og fleksibiliteten til nettbasert læring appellerte meg veldig til meg. Ved å studere på nettet kan jeg studere og jobbe for min bekvemmelighet. "Kathryn Huang - Digital Marketing Executive og International Marketing MSc (online) student, Vancouver, Canada.
  • Propel din karriere
    Del dypere inn i emnet som fascinerer deg, og fortsett din karriere med ferdigheter ønsket av arbeidsgivere over hele verden.
  • Lære på nettet
    Lær 100% online og med seks startdatoer om året, våre kurs gir deg muligheten til å starte kurset når du vil og studere i egen tid fra ditt eget hjem.
  • Støtter studiene dine
    Dra nytte av vårt dedikerte online student suksess team som vil støtte deg på reisen din fra innmelding til oppgradering.geralt / Pixabay

Studerer online med Sussex

Vi forstår at mange av våre studenter velger å studere et høyere kurs for å forbedre karrieren sin. Våre online master kurs er designet med fokus på employability. Vi sikrer at undervisning og læring er praktisk, med fokus på real-world case studies og gir deg ferdigheter du kan ta direkte inn på arbeidsplassen.

Lær 100% online, våre fjernundervisningskurs gir fleksibiliteten til å passe din studie rundt ditt liv og karriere. Modulene leveres ved hjelp av en karusellmodell, noe som betyr at hvis du trenger å ta en pause fra studiene når som helst, kan du bare "gå av" kurset og bli med igjen når du har tid til å vie til studiene dine igjen * .

Undervisning er levert av akademikere og utøvere som leder banebrytende forskning og utvikler nye måter å tenke på verden. Som med våre på campus kurs, kjører en tydelig Sussex-læringsform gjennom hvert masterkurs. Du vil bli oppfordret til å tenke utover og utfordre normen.

Ved å studere i et virtuelt klasseromsmiljø får du mange flere ferdigheter verdsatt av arbeidsgivere i dagens digitale verden. Du vil jobbe med virtuelle prosjekter og innenfor virtuelle lag, med medstudenter som befinner seg i forskjellige tidssoner over hele verden. Du vil være trygg på å jobbe innenfor digitale plattformer og være en digital mester i organisasjonen din.

Med nettbasert tilgjengelighet, er det bra å huske at kursene våre er bygget for studenter med alle fysiske og kognitive evner i alle geografiske områder.

Og med en menneskelig opplevelse som erstatter den upersonlige siden av fjernundervisning, samler våre online kurs sammen et globalt nettverk av studenter gjennom peer-to-peer læring og diskusjonsgrupper.

Våre online mestere er her for studenter overalt som ønsker å gjøre sin egen form for forandring.

* Maksimum bruddtid gjelder for kurs.Oppstart arkivfotografier / Pexels

Steder

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål