Keystone logo
© BIMM University
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Introduksjon

Nye måter å lære på, nye måter å gjøre endringer på

University of Sussex ble grunnlagt i 1961, og har et langvarig rykte for å tilby utdanning i verdensklasse til alle. Våre fjernundervisningskurs gir deg muligheten til å studere ved Sussex, uansett hvor du er i verden.

Vi er et forskningsintensivt universitet som tiltrekker oss ledende akademikere og studenter fra over 100 land over hele verden. Vi utfordrer konvensjoner, fremmer radikale og progressive ideer for å gi studentene en særegen utdanningserfaring.

Målet vårt er å forbedre elevenes liv og gi dem verktøyene til å gi sitt eget bidrag og endre verden.

"Min hovedmotivasjon for å studere International Marketing Masters var å få mer profesjonelle ferdigheter og utvikle kunnskapen min. Bekvemmeligheten og fleksibiliteten til nettbasert læring appellerte virkelig til meg. Ved å studere på nettet kan jeg studere og jobbe når det passer meg.»Kathryn Huang - Digital Marketing Executive and International Marketing MSc (online) student, Vancouver, Canada.
 • Styr karrieren din
  Dykk dypere inn i emnet som fascinerer deg, og fremme din karriere med ferdigheter ønsket av arbeidsgivere over hele verden.
 • Læring på nett
  Undervist 100 % online og med seks startdatoer i året, gir våre kurs deg muligheten til å starte kurset ditt når du vil og studere i vår egen tid fra ditt eget hjem.
 • Støtter studiene dine
  Dra nytte av vårt dedikerte nettbaserte studentsuksessteam som vil støtte deg på reisen din fra påmelding til eksamen.

lære, student, laptop
geralt / pixabay

Studerer online med Sussex

Vi forstår at mange av studentene våre velger å studere et hovedfag for å forbedre karrieren. Våre nettbaserte masterkurs er designet med fokus på ansettbarhet. Vi sikrer at undervisning og læring er praktisk, med fokus på virkelige case-studier og gir ferdigheter du kan ta direkte inn på arbeidsplassen.

Undervist 100 % online, gir fjernundervisningskursene våre fleksibiliteten til å tilpasse studiet ditt rundt ditt liv og karriere. Moduler leveres ved hjelp av en karusellmodell, noe som betyr at hvis du trenger å ta en pause fra studiene når som helst, kan du ganske enkelt "trappe av" kurset og bli med på nytt når du har tid til å dedikere til studiene igjen* .

Undervisningen leveres av akademikere og praktikere som leder banebrytende forskning og utvikler nye måter å tenke verden på. Som med våre kurs på campus, går en utpreget Sussex-læringsstil gjennom hvert masterkurs. Du vil bli oppmuntret til å tenke utover og utfordre normen.

Ved å studere i et virtuelt klasseromsmiljø vil du få mange ekstra ferdigheter verdsatt av arbeidsgivere i dagens digitale verden. Du vil jobbe med på virtuelle prosjekter og i virtuelle team, med medstudenter lokalisert i forskjellige tidssoner over hele verden. Du vil være trygg på å jobbe innenfor digitale plattformer og være en digital mester i din organisasjon.

Med online tilgjengelighet i tankene, er kursene våre bygget for studenter med alle fysiske og kognitive evner i alle geografier.

Og med en menneskelig opplevelse som erstatter den upersonlige siden av fjernundervisning, samler våre nettkurs et globalt nettverk av studenter gjennom peer-to-peer læring og diskusjonsgrupper.

Våre online mastere er her for studenter overalt som ønsker å gjøre sin egen type endring.

*maks pausetid gjelder for kurs.

117651_notes-macbook-study-conference.jpg

Studentuttalelser

Steder

 • London

  London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål