Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

Introduksjon

University Of South Carolina Salkehatchie ligger sentralt i det lave landet South Carolina med studiesteder i Walterboro og Allendale. Etter hvert som campus har vokst, har også vår pedagogiske, kulturelle og økonomiske innvirkning på samfunnet. Vi er glade for å fortsette å spille en viktig rolle i livet til lokale borgere når vi går inn i vårt femte tiår med tjeneste for det landlige lavlandet.

Ved University Of South Carolina Salkehatchie trives studentene våre og har minneverdige collegeopplevelser. Med rimelig undervisning og avgifter, mange gradvalg, et lavt forhold mellom student og lærer og et enestående fakultet viet til å hjelpe hver student å nå sitt fulle potensiale, har hver student en sjanse til å vokse og lære.

Studentene våre går videre, enten det vil si å fortsette til en fireårig skole, finne meningsfylt arbeid i et felt de elsker, eller bare vite neste trinn. Hver student ved University Of South Carolina Salkehatchie er et individ og vårt mål er å hjelpe dem med å lykkes.

Steder

  • Allendale

    James Brandt Boulevard,465, 29810, Allendale

    Spørsmål