Keystone logo
© ©University of Portsmouth
University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

Introduksjon

172495_172345_button_read-more-about-portsmouth-online-on-their-website.png

Hvorfor bli med oss?

Portsmouth er en port som er åpen for verden. Universitetet vårt er det samme. Våre deltid, online-kurs betyr at du kan studere hvor som helst i verden når det passer deg. Hos oss vil du få kunnskap og ferdigheter for å øke karriereutsiktene dine og utvikle et globalt nettverk underveis. Bli med på neste trinn i utdanningsreisen din. Se hvordan vi kan hjelpe deg med å ta deg dit du vil.

# 21
universitet i Storbritannia

(Guardian University Guide, 2020)

5
stjerner for ansettbarhet

(QS World University Rankings)

3
startdatoer per år

Februar, mai og september

Studentene våre er fra hele verden. Vi har tatt imot studenter fra nesten 150 land og telling. Det ville være vår glede å ønske deg velkommen også!

University of Portsmouths deltidskurs på nett er designet for å passe rundt deg. Du trenger ikke flytte hus eller få visum for å studere hos oss. Du får tilgang til kurset ditt hvor som helst i verden gjennom Moodle, vårt brukervennlige digitale læringsmiljø (DLE). Dette er mulig fordi alle våre moduler, læringsaktiviteter og vurderinger leveres online.

Alle våre kursmoduler er delt inn i håndterbare ukentlige seksjoner slik at kurset passer til din livsstil og forpliktelser.

Når du er uteksaminert fra University of Portsmouth via et online kurs, vil graden din sertifikat ha samme faglige tyngde som en på campus grad.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Portsmouth

    Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Portsmouth

Spørsmål