Keystone logo
University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

Introduksjon

Oppdraget til Pitt Online, en avdeling av University Center for Teaching and Learning, er å tilby utdannede profesjonelle programmer i forhold til de som tilbys studenter på Pittsburgh Campus når det gjelder kvalitet, fakultet og støttetjenester. Fakultet valgt for Pitt Online lærer kurs både på og utenfor campus, og gir samme forpliktelse til kvalitet, strenghet og overholdelse av de høyeste faglige standardene.

Gjennom Pitt Online er de samme høykvalitetsprogrammene som tilbys i tradisjonelle klasseromsinnstillinger nå tilgjengelig for kvalifiserte søkere, uavhengig av geografisk beliggenhet. Støttetjenester er også designet for å gi Pitt Online-studenter et overlegen læringsmiljø gjennom virtuell tilgang til universitetets mange ressurser, inkludert digitale biblioteker, faglig rådgivning og instruksjonsmateriell.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Spørsmål