Keystone logo
University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course

Introduksjon

Universitetet i Pisa ble grunnlagt i 1343 og er et av de mest prestisjefylte universitetene i Italia.
Berømte alumner ved universitetet inkluderer Galileo Galilei, 3 nobelprisvinnere og 2 Fields-medaljevinnere.
Det er blant de 3 beste universitetene i Italia (ARWU) .
I dag representerer universitetet i Pisa et prestisjefylt moderne senter for undervisning og avansert forskning.

Pisa tilbyr internasjonale studenter den unike muligheten til å studere og oppleve rikdommen i italiensk historie og kultur i et vakkert og stimulerende miljø. Nesten alle avdelingene er kjent over hele verden for det skjeve tårnet, og ligger i hjertet av byen. Dens strategiske geografiske beliggenhet, den internasjonale flyplassen og utmerkede jernbaneforbindelser gir mulighet for helgeturer til andre deler av Italia og Europa.

***

Grunnkurset er et ettårig program som undervises utelukkende på engelsk, som bygger bro mellom videregående og universitetsstudier, og det utstyrer studentene med passende akademisk forankring for en italiensk grad ved Universitetet i Pisa.
Dette programmet er rettet mot internasjonale studenter som har 11 eller 10 års skolegang og har fullført High School og amerikanske studenter som ikke har tatt Advanced Placement (AP)-kurs i løpet av det siste året av High School og heller ikke har gått 2 år på College.

***

Sommerskoler er intensive akademiske kurs for internasjonale studenter og også for nyutdannede.
De varer stort sett fra 4 dager til 6 uker og foregår i internasjonal sammenheng, med studenter og forelesere som kommer fra ulike deler av verden og alle forelesninger holdes på engelsk.
De er preget av ikke-konvensjonelle undervisningsformater (workshops, veiledninger, ekskursjoner, kulturelle arrangementer, forretningsuttalelser osv.) og en tverrfaglig tilnærming. Professorer er eksperter på sine områder og har en stor interesse for det de gjør.
Sommerskoler oppfyller strenge akademiske forskrifter: hver enkelt gir minst 3 studiepoeng, og deltakerne som består de avsluttende eksamenene vil motta en offisiell akademisk karakterutskrift.

***

Kontakter:

Università di Pisa
Palazzo Modica - Piazza Torricelli, 4 - 56126 Pisa (PI) Italia
Informasjon om grunnkurs: [email protected]
Informasjon om sommerskoler: [email protected]

Steder

  • Pisa

    Pisa, Italia

    • Vinci

      Vinci, Italia

    Spørsmål