Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Montana Online

University of Montana Online

University of Montana Online

Introduksjon

Tenk kritisk. Leve etisk. Utforsk kreativt. Kommunisere effektivt. Dette er idealene som våre studenter, lærere, forskere og ansatte ønsker. Vi setter en høy barre for akademiske studier, kreative prestasjoner og vitenskapelig utforskning i våre online- og campusprogrammer. Dette kommer ikke bare studentene våre til gode, men også samfunnene deres og hele verden.

Ved University of Montana forvandler vi liv ved å tilby en høyverdig, tilgjengelig utdanning - enten studenter studerer online eller på campus. Vi er kjent for å generere forskning og kreativ stipend i verdensklasse på et eksepsjonelt sted. Gjennom studiene hjelper vi med å forme globale borgere som er kreative og smidige elever.

Som utdannet kan du utvide grensene for kunnskap mens du deler dine erfaringer mens du bygger og opprettholder ulike samfunn.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Missoula

    Campus Drive,32, 59812, Missoula

    Spørsmål