Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

Introduksjon

Hos UMass Amherst ønsker vi deg velkommen til å bli med i vårt mangfoldige, inkluderende fellesskap av drømmere, innovatører, skapere og gjørere. Finn ut hvordan du kan utforske interessene dine og bygge ferdigheter for å sette ditt preg på verden med en UMass-utdanning.

Dette er ditt øyeblikk.

Dette er din mulighet.

Dette er UMass.

UMass på et øyeblikk

I løpet av det siste tiåret har University of Massachusetts fortsatt sin meteoriske økning i både omdømme og fortreffelighet. Siden 2010 har UMass Amherst steget til #26 i US News & World Report's Best Colleges Guide, noe som gjør det til en av de mest forbedrede institusjonene blant de øverste offentlige universitetene i Amerika. UMass Amherst, som ligger i Amherst, Massachusetts, ligger på nesten 1450 dekar i den naturskjønne Pioneer Valley i vestlige Massachusetts, 90 miles fra Boston og 175 miles fra New York City. Campus gir et rikt kulturmiljø i landlige omgivelser nær store bysentre. University of Massachusetts Amherst er akkreditert av New England Commission of Higher Education.

Vokser fra dype røtter

Siden grunnleggelsen i 1863 som et land-tilskuddsuniversitet kjent som Massachusetts Agricultural College, har University of Massachusetts Amherst hatt en urokkelig forpliktelse til sosial endring og skapelsen av en bedre verden. Vi har vært dedikert til å utdanne publikum, generere ny kunnskap og bruke oppdagelser til å forbedre samfunnet – et oppdrag vi fortsatt står for i dag. I mer enn 150 år har vi vært i forkant av noen av de største endringene i samfunnet vårt, fra å støtte kvinners rettigheter og våre forbindelser med den tidlige avskaffelsesbevegelsen til den sosiale uroen som fant sted på campus og over hele landet i hele landet. Det 20. århundre.

I dag står vi stolt blant de 200 beste programmene over hele verden i 29 akademiske disipliner og fortsetter å høste global anerkjennelse for fremragende forskning, stipend og entreprenørskap. Aktivisme og påvirkning lever i beste velgående på UMass campus. Vi fortsetter å feire våre dype røtter i sosial endring gjennom vårt engasjement for mangfold, rettferdighet og inkludering for alle studenter. Fra vår tilnærming til akademikere til studentorganisasjonene som trives på campusen vår, fortsetter UMass-fellesskapet av studenter, fakulteter og ansatte å forandre verden til enhver tid.

Vi er revolusjonerende

Ved University of Massachusetts Amherst løper en revolusjonerende ånd gjennom våre årer. Vi søker å svare på nye spørsmål, utfordre gamle konvensjoner og bygge en verden der alle, uansett bakgrunn, har friheten til å være seg selv. Vi styrker hverandre til å gjøre det bedre, nå lenger og oppnå større i vår streben etter fortreffelighet. Når det kommer til en utfordring, ser vi muligheter, ikke problemer. Når noe virker umulig, jobber vi hardere, graver dypere og skaper innovasjoner som kan forandre verden.

For på UMass Amherst er vi revolusjonerende.

Breaking New Ground

Gjennom sin historie har UMass Amherst vist en sterk institusjonell forpliktelse til å utvide virkningen av sin forskning og stipend i nye retninger, med nye partnere og gjennom kreative tilnærminger til samarbeid.

Faktisk samarbeider UMass-forskere på tvers av grader og disipliner med industrien for å bringe fruktene av forskningen deres til markedet. Fra Innovation Challenge – en firedelt entreprenørskapskonkurranse på tvers av campus for studenter og unge alumni – til å legge til rette for risikofond fra samarbeidspartnere på tvers av felt, oppmuntrer UMass entreprenørånden som fyller samfunnet vårt med innovatører.

Vårt engasjement for deg

University of Massachusetts Amherst har en langvarig forpliktelse til sosial fremgang, en dyp verdi for ulike perspektiver og en drivkraft for inkluderende fortreffelighet.

Som en offentlig landtilskuddsinstitusjon har UMass Amherst et historisk og nåværende ansvar for å gi tilgang og muligheter for alle mennesker. Vi fremmer et fellesskap med gjensidig respekt ved å sikre et trygt, progressivt og forståelsesfullt campus for alle.

Utdanning i verdensklasse. Når som helst, hvor som helst.

UMass Amherst er et ekte universitet uten murer (UWW). UWW forkjemper nye tilnærminger og bryter ned tradisjonelle barrierer for utdanning, og tilbyr elever et bredt spekter av utdanningsprogrammer av høyeste kvalitet - fra fullført grad til graduate-programmer til faglig utvikling - i innovative og fleksible formater. Vi leder ansvaret for å fullt ut integrere ansikt-til-ansikt og virtuelle pedagogiske opplevelser ved UMass Amherst, og gir revolusjonerende tilgang til alle elever.

Opptak

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Amherst

    Amherst, USA

    Spørsmål