Keystone logo
© BIMM University
University of London

University of London

University of London

Introduksjon

Vi er et av de største, mest mangfoldige universitetene i Storbritannia med over 120 000 studenter i London, og ytterligere 50 000 studerer over 180 land for en University of London grad.

University of London , som dateres tilbake til 1836, er det tredje eldste universitetet i England. Det er en føderasjon av 17 medlemsinstitusjoner og ni forskningsinstitutter som serverer 120 000 studenter i London, samt en global operasjon som betjener mer enn 51 000 studenter i over 180 land og 1,3 millioner elever som er registrert på MOOC-ene gjennom den nettbaserte Coursera-plattformen. Dette gjør University of London til 'Verdens største klasserom'.

Uansett hvor i verden du er, kan du få en internasjonalt anerkjent grad fra University of London , enten på campus eller gjennom fleksibel og fjernundervisning. Universitetet tilbyr mer enn 100 grader, vitnemål, attester og korte moduler over hele verden på både grunn- og videreutdanningsnivå og er i stand til å støtte alle dine læringskrav.

121408_pexels-photo-1153213.jpeg
rawpixel.com / pexels

Folkeuniversitetet

University of London ble opprettet av Royal Charter i 1836 til samfunnsnytten og anerkjennes globalt. Gjennom vår lange historie har universitetet tilbudt tilgang til et bredt spekter av akademiske muligheter. Som verdensledende innen høyere utdanning har universitetet pioner for endring i sektoren. Vi var det første universitetet som innrømmet studenter uavhengig av kjønn, rase eller religion, de første som innrømmer kvinner på studieretninger, og i 1865 den første som ga studentene muligheten til å studere uansett hvor de er, og ga tilgang til høyere utdanning kloden. I nesten 200 år har vi forbedret livene til millioner av mennesker rundt om i verden gjennom vår unike tilnærming til utdanning, og har bedt Charles Dickens om å betegne oss som 'People's University'.

Verdensklasse; Verdensomspennende

Enten du ønsker å bli med i vårt livlige akademiske samfunn i hjertet av London eller Paris, studere uavhengig eller med støtte fra et anerkjent undervisningssenter, vil du bli en student i University of London og bli med i verdensklassen.

Studere ved University of London

Vi er en føderasjon av 17 uavhengige medlemsinstitusjoner med enestående globalt omdømme, alt fra større universiteter som UCL eller King's College London til mindre spesialiserte institusjoner som Royal Academy of Music eller Courtauld Institute of Art.

Det finnes også forskningsinstitutter, forent gjennom School of Advanced Study, som tilbyr forskningsstudier og forskning innen humaniora så vel som University of London Institute i Paris og våre fleksible og fjernundervisningsprogrammer.

Studenter ved medlemsinstitusjonene er også University of London studenter, noe som gir dem tilgang til vårt brede spekter av tjenester i sentrum av London. Den akademiske kvaliteten på kvalifikasjonen din er av høyeste standard, uansett hvor du studerer.

Studenttjenester

I tillegg til å tilby utdanning i verdensklasse, tilbyr vi også en rekke andre tjenester, inkludert karriererådgivning og tilgang til Student Central og det prestisjetunge Senate House Library. Universitetet administrerer også en rekke studentkvarter av høy kvalitet i London sentrum, der studenter kan blande seg med andre fra forskjellige medlemsinstitusjoner.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • London

    Malet Street, , London

    Spørsmål