Keystone logo
University of Hull Online

University of Hull Online

University of Hull Online

Introduksjon

Leter du etter inspirasjon og utfordring for å lykkes i graden? University of Hull Online er et perfekt valg. Du får undervisningsekspertise og karrierefremmende muligheter som vi er kjent for. Pluss fleksibiliteten ved å studere på nettet.

Med University of Hull Online får du den sakkyndige undervisningen, mulighetene og inspirasjonen du trenger for å lykkes.

Tilpass studiene dine rundt arbeid og andre forpliktelser, når du får overførbare ferdigheter og kunnskap som arbeidsgivere verdsetter.

Hvorfor bli med oss?

Tildelt sølv for vår undervisningskvalitet i 2018 *
* Tildelt et sølv i undervisningsekspertisjonsrammeverket som anerkjenner dyktighet i undervisning og læring i britiske universiteter og høyskoler

Utnevnt til topp 50 britiske institusjoner for forskningskraft av Times Higher Education

95,9% av studentene er i jobb eller studerer videre seks måneder etter endt utdanning **
** Storbritannias bosted på heltidsstudier; Destinations of Leavers from Higher Education survey, for studieåret 2016/17 publisert av Higher Education Statistics Agency 2018.

Ta neste trinn i karrieren

Leter du etter inspirasjon og utfordring for å lykkes i graden? University of Hull Online er et perfekt valg. Du får undervisningsekspertise og karrierefremmende muligheter som vi er kjent for. Pluss fleksibiliteten ved å studere på nettet.

Her er noen av grunnene til å bli med.

 • Få et forsprang på karriereisen din. Alle kursene våre er designet med tanke på brukervennlighet. Gjennom studiene lærer du relevante og overførbare ferdigheter som arbeidsgivere verdsetter.
 • Få CVen din til å skille seg ut. Vi har nære forhold til industri, myndigheter og andre partnere. Dette gir deg muligheten til å få tilgang til virkelig kunnskap for å forbedre din CV.
 • Vær godt tilkoblet. Våre nettbaserte kurs kobler deg til et globalt fellesskap av likesinnede studenter. Du kan dele verdifull kunnskap og perspektiver med jevnaldrende mens du studerer.
 • Få livslange venner. Forholdene du bygger mens du studerer hos oss slutter ikke når du er ferdig med kurset. Hos oss har du livslang karriereveiledning. Og tilgang til vårt 85 000 sterke globale alumninettverk.
 • Bli med på vår liste over oppnådde, ledere, påvirkere og eksperter. Våre alumner inkluderer Tom Watson, nestleder i Arbeiderpartiet; Jeremy Darroch, administrerende direktør i Sky UK; og Dame Eleanor King, dommer for lagmannsretten i England og Wales.
 • Hjelp til å forandre verden. Ved University of Hull er vi opptatt av å gi deg den ekspertundervisningen og støtten du trenger for å bidra til å bygge en bedre verden. Derfor er mottoet vårt 'Lampadas Ferens' , oversatt som 'Bærer lyset av læring'. Kom og bli med oss!

Fleksibel online læring

Ved University of Hull Online vil våre ekspertveiledere oppmuntre deg til å nå dine mål.

Det er ikke nødvendig å ta en pause fra jobb eller personlige forpliktelser mens du studerer deltidskurs, online-kurs.

Grunner til å studere online hos oss

 • Studer på dine egne premisser. Du har enkel online tilgang til alt av kursmateriell fra skrivebordet eller nettbrettet uten ekstra kostnad.
 • Oppretthold din arbeids- og livsbalanse. Med håndterbare ukentlige emner kan du planlegge studiene rundt arbeidet ditt og personlige forpliktelser.
 • Vær en del av et globalt samfunn. Del kunnskap og perspektiver med jevnaldrende rundt om i verden og bygg globale profesjonelle nettverk.
 • Dedikert støtte. Du har tilgang til en dedikert studentrådgiver som gir deg støtte med studiene dine når du trenger det.

Hvordan det fungerer

 • Engasjer deg mens du lærer. Studiene dine inkluderer en interaktiv blanding av nettbaserte diskusjonsfora, on-demand forelesninger og live webinarer.
 • Få hjelp fra veiledere når du trenger det. Gjennom vår online læringsplattform har du enkel tilgang til støtte og tilbakemelding fra din veileder.
 • Send inn oppgavene dine online. Det er ingen grunn til å bekymre deg for reisekostnader, visum eller fritid. Alle oppgaver blir sendt inn og gradert online.
 • Kom i gang med grunnleggende krav til maskinvare og programvare. Vi gjør din online læringsopplevelse så problemfri som mulig.
 • Betal som du går eller betal på forhånd. Vi tilbyr fleksible betalingsalternativer slik at du kan administrere økonomien.

Meld deg på Virtual Open Evening

5. april 6.30 – 19.00 BST

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Hull, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål