Keystone logo
© ©University of Hull
University of Hull Online

University of Hull Online

University of Hull Online

Introduksjon

172494_172346_button_read-more-about-hull-online-on-their-website.png

Leter du etter inspirasjonen og utfordringen for å lykkes i graden din? University of Hull Online er et perfekt valg. Du får den dyktige undervisningen og karrierefremmende mulighetene som vi er kjent for. Pluss fleksibiliteten ved å studere på nettet.

Med University of Hull Online får du ekspertundervisningen, mulighetene og inspirasjonen du trenger for å lykkes.

Tilpass studiene dine rundt arbeid og andre forpliktelser, ettersom du får de overførbare ferdighetene og kunnskapene som arbeidsgivere verdsetter.

Hvorfor bli med oss?

Tildelt sølv for vår fremragende undervisning i 2018*
*Tildelt en sølv i Teaching Excellence Framework som anerkjenner fortreffelighet innen undervisning og læring ved britiske universiteter og høyskoler

Kåret til de 50 beste britiske institusjonene for forskningskraft av Times Higher Education

95,9 % av studentene er i arbeid eller studerer videre seks måneder etter endt utdanning**
** Storbritannia bosted fulltids første grad forlater; Destinasjoner for forlaterte fra høyere utdanning, for studieåret 2016/17 publisert av statistikkbyrået for høyere utdanning 2018.

Ta neste steg i karrieren din

Leter du etter inspirasjonen og utfordringen for å lykkes i graden din? University of Hull Online er et perfekt valg. Du får den dyktige undervisningen og karrierefremmende mulighetene som vi er kjent for. Pluss fleksibiliteten ved å studere på nettet.

Her er noen av grunnene til å bli med oss.

 • Få et forsprang på din karrierereise . Alle våre kurs er utformet med tanke på ansettbarhet. Gjennom studiene lærer du relevante og overførbare ferdigheter som arbeidsgivere verdsetter.
 • Få din CV til å skille seg ut . Vi har nære relasjoner med industri, myndigheter og andre partnere. Dette gir deg muligheten til å få tilgang til real-world know-how for å forbedre din CV.
 • Vær godt tilkoblet . Våre nettkurs knytter deg til et globalt fellesskap av likesinnede studenter. Du kan dele verdifull kunnskap og perspektiver med jevnaldrende mens du studerer.
 • Få livslange venner . Relasjonene du bygger mens du studerer hos oss slutter ikke når du er ferdig med kurset. Hos oss har du livslang karriereveiledning. Og tilgang til vårt 85 000 sterke globale alumninettverk.
 • Bli med i vår liste over prestere, ledere, påvirkere og eksperter . Våre alumni inkluderer Tom Watson, nestleder i Arbeiderpartiet; Jeremy Darroch, administrerende direktør i Sky UK; og Dame Eleanor King, dommer ved lagmannsretten i England og Wales.
 • Hjelp til å forandre verden . Ved University of Hull er vi forpliktet til å gi deg den ekspertundervisningen og støtten du trenger for å bidra til å bygge en bedre verden. Det er derfor vårt motto er "Lampadas Ferens" , oversatt som "Bære lyset av læring." Kom og bli med oss!

Fleksibel nettbasert læring

På University of Hull Online vil våre ekspertveiledere oppmuntre deg til å nå dine mål.

Det er ingen grunn til å ta en pause fra jobb eller personlige forpliktelser mens du studerer våre deltidskurs på nett.

Grunner til å studere online med oss

 • Studer på dine egne premisser . Du har enkel nettilgang til alt kursmateriellet ditt fra skrivebordet eller nettbrettet ditt, uten ekstra kostnad.
 • Oppretthold balansen mellom arbeid og liv . Med håndterbare ukentlige emner kan du planlegge studiene dine rundt jobb og personlige forpliktelser.
 • Bli en del av et globalt fellesskap . Del kunnskap og perspektiver med jevnaldrende over hele verden og bygg globale profesjonelle nettverk.
 • Dedikert støtte . Du har tilgang til en dedikert studentrådgiver som kan hjelpe deg med studiene når du trenger det.

Hvordan det fungerer

 • Engasjer deg mens du lærer . Studiene dine inkluderer en interaktiv blanding av nettbaserte diskusjonsfora, on-demand forelesninger og live webinarer.
 • Få hjelp fra lærerne dine når du trenger det . Gjennom vår nettbaserte læringsplattform har du enkel tilgang til støtte og tilbakemeldinger fra veilederen din.
 • Send inn oppgavene dine online . Det er ingen grunn til å bekymre deg for reisekostnader, visum eller fri fra jobb. Alle oppgavene sendes inn og vurderes på nett.
 • Kom i gang med grunnleggende maskinvare- og programvarekrav . Vi gjør din online læringsopplevelse så problemfri som mulig.
 • Betal mens du går eller betal på forhånd . Vi tilbyr fleksible betalingsalternativer slik at du kan administrere din økonomi.

Vurderer du å få din doktorgrad online med University of Hull?

Finn ut hvordan livet er som en deltidsstudent for fjernundervisning under vår virtuelle åpne kveld.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Hull

  Hull, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål