Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Introduksjon

Ved University of Glasgow drømmer vi om en bedre verden og er inspirert til å hjelpe andre med å endre den. Rangert som 11. beste britiske universitet av The Guardian University Guide 2023 og rangert som 76. i verden av QS World Rankings 2024.

Våre online postgraduate-programmer gir deg mulighet til å oppnå ambisjonene dine og bli med i vårt verdensforandrende fellesskap. Bli med i en institusjon der ambisiøse mennesker drives til å lykkes. Studer et av våre nettbaserte programmer og forbered deg på å markere deg.

Å studere på nettet betyr at du ikke trenger å ofre din nåværende karriere for å forfølge en ny. Du vil kunne få tilgang til våre interaktive ressurser fra hvor som helst og når som helst; dette inkluderer videoer, interaktive quizer og diskusjoner – ressurser dedikert til å hjelpe deg med å lære og nå dine karrieremål. Ved University of Glasgow kan du fremme ambisjonene dine uten å gå på akkord med dine nåværende forpliktelser.

Finne ut mer


Online MSc utdanning

Vår MSc i nettbasert utdanning er perfekt for lærere, pre-PhD- eller -EdD-studenter og fagfolk som ønsker å videreføre karrieren rundt sine eksisterende forpliktelser. Vårt fokus på forskning og undervisning på høyt nivå fra ekspertfakultetet vil sikre at du er best posisjonert til å fordype deg i utdanningsfeltet, med spesialiteter voksenopplæring, vurdering og pedagogikk, og inkluderende opplæring.

Online MSc markedsføring

For fremtidige markedsførere som ønsker å fremtidssikre sine markedsføringsferdigheter i næringslivet, hviler suksess på evnen til å utnytte de nyeste databaserte, tjenestesentrerte og digitale teknikkene. Levert av vår trippel-akkrediterte Adam Smith Business School, University of Glasgows online MSc Marketing gir deg muligheten til å bruke de nyeste teknologiene til grunnleggende markedsføring. Den utforsker de siste temaene, fra analyse til brukeropplevelse (UX) markedsføring, merkevareutvikling, markedsføringsledelse og forbrukeratferd.

I Glasgow støtter vi deg for å oppnå dine ambisjoner, studere online med oss og begynne å forandre verden i dag.


Bli med oss og sett ditt preg

Studentuttalelser

Rangeringer

  • Online MSc in Education rangert som 8. i Storbritannia

Steder

  • Glasgow

    Glasgow, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål