Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Florida Online

University of Florida Online

University of Florida Online

Introduksjon

Om oss

Velkommen til University of Florida Health, Sørøstens mest omfattende akademiske helsesenter og en del av et av landets topp 10 offentlige forskningsuniversiteter.

UF Health representerer forpliktelsen til mer enn 26 500 ansatte for å nå høyere og lenger, både oversette vitenskapelige funn til pasientbehandlingsfremskridt og implementere dem for å hjelpe folk å komme tilbake til å leve sitt best mulig liv.

Om UF Health

Vi er unike for vår mangfoldige konstellasjon av høgskoler, sentre og institutter og våre sykehus, fakultetets praksis og pasientomsorgsprogrammer.

Akademiske helsesentre gjør funn som fører til gjennombrudd i pasientbehandlingen. Våre pasienter er kjernen i alt vi gjør når vi strever for best mulig kliniske resultater, kvalitet og sikkerhet blant akademiske helsesentre nasjonalt. Vi tilbyr medfølende omsorg med fokus på resultater i verdensklasse for alle, uansett hvor enkle eller kompliserte sykdommene deres er, og vi tilbyr håp - og resultater - for de som har blitt fortalt andre steder at de har gått tom for muligheter.

Vårt oppdrag er å fremme helse gjennom fremragende pasientbehandling av høy kvalitet; nyskapende og streng utdannelse innen helseprofesjonene og biomedisinsk vitenskap; og kraftig forskning på tvers av spekteret av grunnleggende, translationell og klinisk undersøkelse.

Hvem vi er

UF Health omfatter kollegene for odontologi, medisin, sykepleie, farmasi, folkehelse og helsearbeid og veterinærmedisin; UF Health Shands-sykehusfamilien; UF Health Jacksonville medisinske senter; UF Health North; og en akademisk campus i Jacksonville som er hjemmet til UF College of Medicine - Jacksonville og inkluderer gradsprogrammer som tilbys av høgskolene for sykepleie og farmasi. Det inkluderer også primærpleie og spesialitet i hele Nord-Sentral-og Nordøst-Florida, samt Sørøst-Georgia.

UF og UF Health tiltrekker dyktige helsepersonell og ansatte fra hele landet. Det dynamiske universitetsmiljøet oppmuntrer til vekst og utvikling av næringsliv, karriere og samfunn. UF Health-nettverk av sykehus og legepraksis administrerer mer enn 3 millioner innleggelser og polikliniske besøk hvert år og betjener pasienter fra alle 67 fylker i Florida, fra hele landet og fra mer enn 30 land.

UF Health Shands, UF Healths private sykehussystem som ikke er ideelt, basert i Gainesville, inkluderer syv sykehus:

 • UF Health Shands Hospital
 • UF Health Shands Cancer Hospital
 • UF Health Shands Barnesykehus
 • UF Health Heart & Vascular Hospital
 • UF Health Neuromedicine Hospital
 • UF Health Shands Rehab Hospital
 • UF Health Shands Psychiatric Hospital

Misjon, visjon og verdier

Vårt oppdrag

 • Pasientbehandling
 • Forskning
 • utdanning
 • Fellesskapstjeneste

Vår visjon

Sammen strever vi for å skape ustoppelig momentum mot målet om å forbedre individets og samfunnets helse gjennom oppdagelse, klinisk og translasjonell vitenskap og teknologi, eksepsjonell utdannelse og pasientsentrert, innovativ helsevesen av høy kvalitet.

Dette er vår visjon når vi utnytter The Power of Together.

Våre verdier

UF Health Values Flywheel På UF Health er våre kjerneinstitusjonelle verdier sentrert rundt vår forpliktelse til pasientene og vår rolle i å betjene samfunnene våre:

 • ansvarlighet
 • Mangfold
 • Fortreffelighet
 • Innovasjon
 • Integritet
 • team~~POS=TRUNC
 • Tillit

Vår besluttsomhet driver oss. Vi er problemløsere, og jobber sammen for å fremme medisin. Våre forskere bidrar til umiddelbare eller fremtidige gjennombrudd som oversettes til praksis som hjelper folk å komme tilbake til å leve et kvalitetsfylt liv. Vi har som mål å maksimere virkningen av statlig og føderal finansiering av UF-programmer som fremmer biomedisinsk, klinisk og populasjonsvitenskap; samarbeide om tverrfaglige muligheter med partnere på tvers av UF; bringe vitenskapelig funn og teknologi i kommersiell bruk for å forbedre helsen til pasientene.

University of Florida Health Physicians, den store fakultetets praksis ved UF College of Medicine, tilbyr tilgang til mer enn 1000 tilbydere i over 100 spesialiserte områder. Vi trener kandidater som utmerker seg og leder i klinisk omsorg, vitenskap, undervisning og samfunnshelse. Vi tar sikte på å være en nasjonal modell for profesjonell medisinsk utdanning og å styrke fremtredende utdanning.

Alt vi gjør dreier seg om å forbedre helse og velvære for våre pasienter, deres familier og samfunn.

team~~POS=TRUNC

Gjestfrihet og service starter med måten vi støtter og behandler hverandre på. Våre forhold til lagkameratene og ansatte i andre avdelinger gir tonen for hvordan vi oppfører oss overfor pasienter og besøkende. Vi vil ikke kunne tilby enestående pasientbehandling hvis vi ikke støtter hverandre som UF Health-kolleger. Helsevesen kan være et veldig høyt stressmiljø. Å samarbeide med våre kolleger i et støttende teammiljø er avgjørende for vår evne til å tilby trygg, kvalitetspleie og oppmerksom service. Hver dag bidrar våre individuelle handlinger til teamets moral, ytelse og prestasjoner.

Kommunikasjon

Kommunikasjon er måten vi utveksler informasjon og lager en personlig forbindelse som fører til utmerket pasientbehandling og en positiv opplevelse for alle ved UF Health. Gjennom kommunikasjon kan vi være de beste problemløserne, og jobbe sammen for å bevege medisin fremover.

Profesjonalitet og ansvar

Som representanter for UF Health er vi ambassadører for en organisasjon som står for det beste medisinen har å tilby. Vi betjener pasienter som kommer til UF Health fra hele Sørøst, nasjonen og mange land. Hele deres erfaring - tjenesten og gjestfriheten vi tilbyr - skal samsvare med den høye kvaliteten på medisinsk behandling de får.

Våre pasienter kommer til oss fordi de stoler på legene, sykepleierne og kliniske teamene våre for å tilby den beste, oppmerksomme og medfølende omsorg som er tilgjengelig.

Gjennom våre ferdigheter, kunnskap, gode beslutninger og høflig oppførsel representerer hver og en vår organisasjon i verdensklasse. Våre kunders oppfatning av oss former deres opplevelse.

Rangeringer

Gjestfrihet og service

Pasientene våre er kjernen i alt vi gjør ved UF Helse. Vår høyeste prioritet er å gi helsetjenester av høyeste kvalitet og best mulig opplevelse for hver pasient, familiemedlem og besøkende som går gjennom dørene våre.

Gjestfrihet og service er en sinnstilstand – en tilnærming som gjenspeiles i alle våre handlinger gjennom dagen. Det starter med måten vi støtter og behandler hverandre som kollegaer og interne kunder. Våre interne relasjoner skaper grunnlaget for hvordan vi betjener de som stoler på oss med deres omsorg. Denne interne forpliktelsen fremheves av vår anerkjennelse i Forbes' liste over "Amerikas beste arbeidsgivere." UF Health ble nummer 21 i Indeed.com 2017 "Beste steder å jobbe"-rangering av amerikanske sykehus eller helsesystemer. I 2018 ble UF Health kåret til blant de 100 "Top Places to Work in Healthcare" av Becker's Healthcare. UF Health, inkludert UF Health Shands Hospital, var en av bare fire i Florida som ble rangert blant de 25 beste.

Vår forpliktelse til å levere den høyeste kvalitet og tryggest mulig pasientbehandling gjenspeiles i våre kliniske resultater og den nasjonale anerkjennelsen vi konsekvent tjener blant landets topp 50 beste sykehus for voksne og barn, ifølge US News & World Report. UF Health Shands Hospital har de mest rangerte programmene av ethvert sykehus i Florida. Gjestfrihet og service er kjennetegn på våre pasienters opplevelse. Våre engasjerte ansatte opererer med troen på at vi kan ha en positiv innvirkning med hver interaksjon for å skape et miljø der folk føler seg anerkjent, forstått, trygge og verdsatt.

Steder

 • Gainesville

  University of Florida Gainesville, FL, 32611, Gainesville

Spørsmål