Keystone logo
© BIMM University
University of Exeter Online

University of Exeter Online

University of Exeter Online

Introduksjon

Nettstudie ved University of Exeter

Som medlem av den prestisjetunge Russell Group av universiteter, er vi forpliktet til å opprettholde den aller beste forskningen, en enestående undervisnings- og læringsopplevelse og uovertruffen koblinger med næringslivet og offentlig sektor.

Alle studentene våre, både på campus og online, drar nytte av tilgang til akademikere som er ledere på sine felt og brenner for å bringe sin nyeste forskning inn i klasserommet. De vil utfordre deg til å utforske nye ideer, stille spørsmål og løse problemer. Ved å studere en online mastergrad ved University of Exeter, vil du oppdage hvordan du styrer din egen læring og tar en aktiv del i å skape kunnskap, og sikrer at du lærer hvordan du tenker og ikke bare hva du skal tenke. Du vil få samarbeide med akademikere og andre studenter og utvikle forståelser som påvirker både ditt profesjonelle og personlige liv.

Hvorfor studere på nettet?

Nettstudier gir en fleksibel tilnærming til videregående utdanning, slik at du kan forbedre karrieren din uten å avbryte den. I en verden der vi bare ser ut til å bli travlere og karriereprogresjon bare er en av de mange platene vi snurrer på, svarer nettstudier oppfordringen fra forretningsfolk som deg som ønsker å øke ferdighetene uten å ta en pause. Nettstudier gir den ultimate fleksibiliteten til å diktere ikke bare når du studerer, men hva du studerer, noe som betyr at du kan skreddersy programmet for å møte dine behov.

Hvorfor studere online hos oss?

Våre online mastergrader er like verdifulle som våre kvalifikasjoner på campus og er like faglig utfordrende. De tilbyr fleksibilitet til studenter med etablerte karrierer, så vel som gründere som ønsker å forbedre sine lederegenskaper samtidig som de utvider virksomheten.

Lær i ditt eget tempo

Vi forstår at det kan være en utfordring å sjonglere personlige og arbeidsforpliktelser med nettstudier. Derfor setter vi deg i førersetet; du lager en tidsplan som lar deg studere ved siden av å fortsette å nå dine profesjonelle mål. For ultimat fleksibilitet tilbyr vi tre startdatoer gjennom året og muligheten til å ta pauser når du trenger det, så lenge du fullfører studiene innen fem år. Vi tilbyr også muligheten til å ta PGCert- og PGDip-kvalifikasjoner, som deretter kan oppgraderes til en Masters når tid eller økonomiske forpliktelser tillater det.

Forbedre karrieren din

Å studere hos oss gir ikke bare enestående muligheter for karriereutvikling, men også sjansen til å benytte seg av et verdensomspennende peer- og forretningsnettverk. I tillegg både forbedrer og demonstrerer læring i et virtuelt miljø viktige ferdigheter som arbeidsgivere søker på den moderne arbeidsplassen, for eksempel kommunikasjons- og tidsstyringsevner, evnen til å motivere seg selv og lede, og en letthet med nye digitale teknologier.

Hvordan fungerer undervisning og læring på nett?

All din læring vil bli tilgjengelig online i vårt altomfattende Exeter læringsmiljø (ELE), inkludert:

 • Undervisningsmateriell – som skrevet, innspilt eller animert innhold
 • Quiz for å sjekke læring og forståelse
 • Videoer, podcaster, artikler å lese
 • Tilgang til elektroniske bøker

Læringen din vil bli delt opp i en ukeplan slik at du kan se hvilket arbeid du bør sikte på å komme gjennom på ukentlig basis. Vi har bygget inn tid for forberedelse og innsending av eventuelle vurderinger du har, og deretter tid til å få tilbakemelding på disse før du bestemmer deg for å registrere deg og betale for neste modul.

Campus funksjoner

Tjenester for nettstudenter

Ved University of Exeter er vi dedikert til å gjøre din online utdanningsopplevelse så smidig som mulig, slik at du kan oppnå ditt fulle potensial. Vi setter fullt pris på og forstår at engasjementet ditt for utdanning ligger sammen med jobb, hjem og andre prioriteringer. Det er derfor vi ved University of Exeter har en rekke støttetjenester for å hjelpe deg gjennom denne spennende reisen.

Hvordan vil vi støtte deg?

Akademisk støtte

Du vil ha regelmessig støtte fra den akademiske veilederen din i form av planlagte nettmøter, samt all ad hoc-støtte du måtte trenge, inkludert overgang til universitetet, forberedelse til vurderinger, svare på tilbakemeldinger eller andre saker som kan påvirke studiene dine. Modulveilederen din vil være fokusert på å støtte deg med spørsmål eller avklaringer du har på modulen de har lært deg, med det uttrykkelige målet om å hjelpe deg med å oppfylle ditt akademiske potensial.

Utdanningsstøttetjenester

Våre utdanningsstøtterådgivere er her for å svare på alle de spørsmålene som ikke er direkte relatert til undervisningen din. Våre ansatte er dyktige til å svare på spørsmålene dine i tide om emner som spenner fra vurderingsfrister, hvordan man får forlengelse eller hvordan man sender inn vurderinger. Hvis de ikke kan svare på spørsmålet ditt, vil de kunne skilte deg til noen som kan!

Digitalt bibliotek

Alle bibliotekressursene du trenger for å lykkes med utdanningen din kan nås gjennom vårt heldigitale bibliotek, tilgjengelig fra hvor som helst når som helst. Vi er stolte av å kunne tilby en svært personlig bibliotekstøttetjeneste, som våre nettstudenter kan få tilgang til gjennom ulike kanaler, inkludert 24/7 nettchat, e-post og 1:1-støtte fra bibliotekarer via Microsoft Teams. Hvis det digitale biblioteket er nytt for deg, har vi en samling av nettbaserte guider som vil hjelpe deg med å utnytte denne ressursen best for læring og forskning.

Studieferdigheter

Det kan være en stund siden din siste akademiske skriving, eller dette kan være en helt ny ferdighet for deg. Ikke få panikk! Du kan delta på et nettverksted, stikke innom en virtuell skrivekafé eller bestille en online time med en studiesonerådgiver, som kan tilby råd og støtte på en rekke studierelaterte områder, inkludert:

 • Lese- og notatstrategier
 • Studier og tidsstyring
 • Kritisk analyse
 • Presentasjons ferdigheter
 • Akademisk skriving
 • Forstå tilbakemeldinger
 • Revisjons- og eksamensstrategier

Våre nettressurser som dekker disse områdene og flere vil også være tilgjengelige når du starter din læringsreise med oss.

I tillegg til disse tjenestene har University of Exeter jobbet i samarbeid med Studiosity-teamet for å tilby online studiestøtte for studenter 24/7, 365 dager i året. Tilgang via ELE lar dette deg laste opp deler av arbeid eller oppgaveutkast på opptil 5500 ord for rask, men nyttig tilbakemelding om staving, grammatikk, struktur, språkvalg og referanser. Studenter kan gjøre 10 innleveringer per år, fornyes hver september.

Velværetjenester

Ved University of Exeter brenner vi for å støtte studentene våre til å ha god fysisk og mental helse slik at de kan få en best mulig akademisk og studentopplevelse. Vår støtte for velværetjenester består av tre hoved Pathways :

 • Psykologiske terapier Pathway
 • Mental Helse Pathway
 • Tilgjengelighet Pathway

Vi er forpliktet til å tilby et læringsmiljø som gir alle våre studenter den støtten de trenger for å trives. Vi støtter studenter med langvarige funksjonshemminger, inkludert kroniske medisinske tilstander, fysiske og sensoriske svekkelser, læringsforskjeller og de med Autistic Spectrum Condition (ASC).

Velferd

Vi forstår at det til tider kan være vanskelig å sjonglere utdanning sammen med andre forpliktelser, inkludert hjem og jobb. Hvis din mentale eller fysiske helse har en innvirkning på din evne til å studere, eller studiet skaper helseproblemer, er våre erfarne utdanningsvelferdsrådgivere tilgjengelige for å snakke med og støtte deg på en konfidensiell og ikke-dømmende måte.

Ansettbarhet

Utdannelsesreisen din har sannsynligvis blitt drevet av lidenskapen din for å styre eller fremme karrieren din i en bestemt retning eller gjennom din kjærlighet til å lære. Uansett, vi er her for å hjelpe deg med å finne veien som bygger på dine kvalifikasjoner og yrkeserfaring. Ved siden av å utvikle ferdigheter for ansettbarhet gjennom kurset ditt, vil du kunne få tilgang til en rekke ressurser støttet av fullt kvalifiserte karriere- og ansettelsesrådgivere som gir tilgang til:

 • Lage effektive CVer, følgebrev og søknadsskjemaer
 • Ledige stillinger, karrieremesser, arbeidsgivere og alumnipresentasjoner
 • Karriereveiledningsavtaler og ferdighetsverksteder som vil hjelpe med karriereplanlegging, jobbsøking og forberedelse til jobbutvelgelsesprosesser

IT-støtte

Når du studerer hos oss på nett, vil du ha tilgang til samme IT-støtte som våre studenter på campus. Dette inkluderer:

 • en e-postadresse fra University of Exeter
 • OneDrive skylagring
 • ekspert IT Service Desk for tilgangsstøtte og tilbakestilling av passord

Etter at du har betalt for og meldt deg på et kurs, vil du opprette brukernavn og passord for din personlige IT-konto. Du vil bruke dette for å få tilgang til kurset ditt via ELE, samt universitetets e-postkonto, hvor alle dine kursrelaterte e-poster vil bli sendt.

  Opptak

  Steder

  • Exeter

   Stocker Road, EX4 4PY, Exeter

   Spørsmål