Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Introduksjon

University of Essex Online leverer 100 % online- og deltidskurs innen business, databehandling, utdanning, helse, juss, kriminologi og psykologi. Kvalifikasjonene vi tilbyr inkluderer CertHEs og Bachelors grader på lavere nivå, og PG Certs, PG Dips og Masters grader på postgraduate nivå, med studievarighet fra 8 måneder til 4 år.

Du kan studere med oss fra hvor som helst med en internettforbindelse og på et tidspunkt som passer din timeplan best. Kurset ditt vil bli levert gjennom et toppmoderne virtuelt læringsmiljø (VLE), som gir deg 24/7 tilgang til ressurser av høy kvalitet, inkludert forelesningscast, diskusjonsfora, live-seminarer og Q&A-økter. som omfattende eLibrary.

Selv vurderingene dine vil bli fullført helt online - ingen av våre kurs har krav om å reise til testlokaler eller eksamenssentre. De fleste av kursene våre har faktisk ikke eksamener i det hele tatt! For de få kursene som har eksamenskrav, bruker vi et virtuelt proctoring-system som gjør at du kan avlegge akademisk strenge eksamener hjemmefra. Ellers vil du fullføre skriftlige oppgaver, delta i diskusjonsfora eller skrive reflekterende journaloppføringer.

Enten du er en erfaren fagperson som ønsker å komme videre i karrieren eller en nyutdannet som ønsker å øke CVen sin, er nettstudier en kostnadseffektiv, praktisk og fleksibel måte å komme videre på.

Hvorfor studere hos oss?

Vi er en av de lengstlevende leverandørene av 100 % online grader i Storbritannia. Alle våre kurs er spesielt utviklet for nettbasert levering, og kombinerer gullstandardundervisning med den nyeste teknologien og lar deg få en førsteklasses utdannelse fra hvor som helst i verden.

Vi oppnådde en gullvurdering i regjeringens Teaching Excellence Framework (TEF 2018) for å levere konsekvent fremragende undervisning, læring og resultater for elevene våre. Med en tilfredshetsvurdering på 89 % er vi også den høyest rangerte leverandøren kun på nett i National Student Survey (NSS 2020).

Våre nettveiledere er ledende myndigheter og spesialister på sine respektive felt. De brenner for det de lærer og kombinerer sin kunnskap om bransjepraksis med akademisk levering av høy kvalitet, og gir deg en enestående læringsopplevelse.

Vårt team av dedikerte studentrådgivere og studiekompetansespesialister gir veiledning og akademisk støtte i verdensklasse til deg fra første dag til eksamen. Teamet vil være tilgjengelig for å hjelpe og veilede deg mens du går videre gjennom studiene. Uansett spørsmål eller problem, vil de samarbeide med deg for å finne en løsning.

Alle våre kvalifikasjoner er tildelt og validert av University of Essex, et prisvinnende universitet med en 50-årig arv av fremragende undervisning og forskning. Etter å ha fullført studiene dine, vil du bli invitert til å oppgradere fra University of Essexs Colchester-campus. Du vil motta det samme sertifikatet som campusbaserte studenter - studiemåten din er kun nevnt på din akademiske karakterutskrift.

Stipend og finansiering

Gebyrer og finansieringsmuligheter

Universitetsutdanning er en av de største investeringene i deg selv og din karriere. Skolepengene våre er de samme for alle studenter, i Storbritannia og internasjonalt – og det inkluderer alt undervisningsmateriell og nødvendig lesing. Det er ingen skjulte kostnader for vurderinger eller omprøver!

Vi tilbyr også studenter en rekke rabatter på skolepenger, stipend og betalingsalternativer for våre nettkurs.*

  • Alumni-rabatt: Nyutdannede fra University of Essex eller University of Essex Online er kvalifisert for 10 % rabatt.
  • Full betalingsrabatt: Betal hele studieavgiften på forhånd og du vil få 5 % rabatt.
  • Internasjonalt stipend: Delvis stipend tilgjengelig for internasjonale studenter bosatt i bestemte regioner utenfor Storbritannia.
  • Studielån: Våre CertHE-programmer og bachelor- og mastergrader er utpekt for studielån fra Student Finance England.
  • Månedlig betalingsplan: Tilgjengelig for de som er selvfinansierende.

*Vær oppmerksom på at maksimalt to rabatter eller stipend kan søkes, og to stipend kan ikke brukes i kombinasjon. For mer informasjon om våre rabatter og stipender og for å diskutere din kvalifisering, vennligst kontakt opptaksteamet vårt.

Spørsmål