Keystone logo
© Eva Dang
University of East London Online

University of East London Online

University of East London Online

Introduksjon

145350_011.jpg

Ved University of East London står vi for akademisk dyktighet, inspirerende undervisning og banebrytende prosjekter i den virkelige verden.

Vi er et av de ledende moderne universitetene i Storbritannia for forskning. Våre akademikere bringer denne forskningen inn i klasserommet, og sørger for at det du lærer representerer den siste tankegangen i faget ditt.

Kurs tilbys

MBA

Dette kurset er designet for å gi deg muligheten til å utvikle en faglig underbygging innen kjerneområdene Business og Management.

LLM (General)

Dette programmet er designet for å gi deg muligheten til å forbedre din evne til å finne givende, tilfredsstillende og produktiv sysselsetting.

MSc Big Data Technologies

Nyutdannede fra programmet forventes å ha en omfattende og kritisk forståelse av alle konsepter og aktiviteter for storskala dataanalyse og å demonstrere ekspertise innen Big Data Analytics.

MSc Computer Science

Dette programmet er designet for å hjelpe studentene med å designe og utvikle store programvaresystemer ved å utvikle sine kunnskaper og forskningsferdigheter innen IT, datasyn og dataanalyse.

MSc Construction Engineering Management

Dette kurset er utviklet for å utvikle spesialister i ledelse av tverrfaglige organisasjoner i byggebransjen, som kan anvende teori i praksis og ha evnen til å jobbe i et internasjonalt miljø.

MSc Data Science

Designet for å utvikle kunnskap og forskningsferdigheter innen datavitenskap, forståelse av økologien som en datavitenskapsmann opererer innenfor og faglige ferdigheter innen datavitenskapsteknikker.

MSc i informasjonssikkerhet og digital rettsmedisin

Programmet fokuserer på å utvikle ferdigheter innen informasjonssikkerhet og digital rettsmedisin, gjennom en blanding av teori, avanserte praktiske ferdigheter og erfaring.

MSc i International Business Management

Programmet tar sikte på å utvikle ferdighetene som kreves for å håndtere mulighetene og utfordringene i dagens internasjonale forretningsmiljø.

MSc i internasjonale relasjoner

Satser på å utvikle evnen til å analysere spørsmål og debatter, samt forståelse av sammenhenger og analytiske rammer som internasjonale relasjoner opererer innenfor.

Nettopplevelse

Nettbasert læring har revolusjonert høyere utdanning. Som nettstudent kan du lære etter din egen ukeplan, studere hvor det er mest praktisk og beholde jobben din, eller fortsette å ta vare på familien din. Din utnevnte studentrådgiver vil hjelpe deg å bli kjent med hele prosessen. Før du begynner på studiene vil han eller hun være ved din side når du trenger støtte, og vil fortsette å støtte deg til du er ferdig.

145351_02.jpg

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • London

    University Way, Royal Docks, London E16 2RD, United Kingdom, , London

Programmer

Spørsmål