Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

Introduksjon

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) streber etter å produsere både ledere og løsninger for å drive en bærekraftig økonomi. CISL er fast bestemt på å utfordre, informere og støtte ledere innen virksomhet og politikk for å gjøre en betydelig innsats mot global endring. Med fokus på å utvikle strategier som forener lønnsomhet og bærekraft, håper CISL å bygge lederskapskapasiteten til enkeltpersoner for å skape fremtiden vi ønsker, uten å gå på akkord med organisasjonssuksess.

CISL International Alumni Network består av rundt 16 000 seniorledere og ledende utøvere som representerer næringsliv, offentlig sektor og sivilsamfunn i forskjellige bransjer over hele verden. Medlemmer av dette nettverket har sjansen til å diskutere ideer og erfaringer, samarbeide og påvirke endring.

CISL samarbeider med digital utdanningsleverandør GetSmarter for å skape en interaktiv og støttet læringsopplevelse som gir deg ledelse med innflytelse i en endret forretningsverden.

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) samarbeider med GetSmarter, et merke fra 2U, Inc., for å levere en interaktiv og støttet læringsopplevelse, som gir deg ledelse med innflytelse i en endret næringsliv.

Steder

  • Cambridge

    Trumpington Street,1, CB2 1QA, Cambridge

    Spørsmål