Keystone logo
University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

Introduksjon

Utfordre store sinn og forme fremtiden deres

Bli en leder innen ditt felt med en doktorgrad fra University of Birmingham. En av Storbritannias beste akademiske institusjoner, den kombinerer en lang historie med strenge akademikere og den informerte ekspertisen til fakultetet vårt med innovative pedagogiske metoder.

University of Birminghams fleksible nettbaserte læringskurs forbinder deg med internasjonale fakulteter og jevnaldrende, slik at du får avgjørende karriereferdigheter og et informert globalt perspektiv. Som medlem av Russell Group omgir University of Birmingham også studenter med den beste vitenskapelige forskningen og profesjonelle koblinger i både privat og offentlig sektor.

University of Birmingham er en verdens "topp 100"-institusjon (QS World University Rankings 2022) og Russell Group-medlem, og har utfordret og utviklet ledende hjerner i mer enn et århundre. Den tradisjonen fortsetter i dag, og omgir studenter med topp vitenskapelig forskning og faglige koblinger i både privat og offentlig sektor - uansett hvor eller hvordan du studerer.

Vi er glade for å tilby følgende 100% online doktorgradsgrader:

Ta tak i fremtiden din med nettbasert læring designet for den moderne doktorgradsstudenten.

Finne ut mer

Rangeringer

En verdens "topp 100" institusjon (QS World University Rankings 2022)

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Studentuttalelser

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

Steder
  • UK Online

    The University of Birmingham, Edgbaston

    Spørsmål